2777
2789
عنوان

باید نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 31 پست
عزمزمه شما خانومی و چون تو ذاتت نیست برای همی حجاب برای آقایون اجباری نشده .ولی چون آقایون ذاتشون ای ...

اتفاقا شما دارید قیاس بیخودی میکنی

همین ذات رو هم بقیه کردن تو مخ مردا و زنها

جمع کنید این تفکرات رو

هر دو انسانن با تمایلات یکسان. از دیدگاه انسانی نگاه کنید به همه چیز..این فکرا رو کردن تو مخ ماها که عامل بردگی بشه برای مردا...لعنت به هرچی تفکر ضد زن و شان زن هست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این درسته پس منم که میرم باشگاه انقلاب پسرای هیکل خوب خوش قد و بالا با شلوارک و رکابی میان میدون رو ...

شما نمیگی چندش ولی نگاه به قد و بالای خوش هیکل شون میکنی دیگه؟چطور نگاه کردن خانوما به آقایون مشکل نداره ولی نگاه آقایون به خانوما مشکل داره؟

این آقا هم نمیاد بگه نامزد خودم ولش کن ولی هر بنده ای توجهش به زیبایی جلب میشه آقایون خیلی بیشتر

اتفاقا شما دارید قیاس بیخودی میکنیهمین ذات رو هم بقیه کردن تو مخ مردا و زنهاجمع کنید این تفکرات روهر ...

من داشتم با احترام بحث میکردم بحث را بردید سمت الفاظ نامناسب .من ادامه نمیدم.در پناه خدا باشید

شما نمیگی چندش ولی نگاه به قد و بالای خوش هیکل شون میکنی دیگه؟چطور نگاه کردن خانوما به آقایون مشکل ن ...

چشم هیز ندارم

تاجائیکه بشه هم نگاه نمیکنم هم خودم راحتم هم اون بندگان خدا

پیگیر و دنبالشون نیستم این میشه هیز نبودن

من داشتم با احترام بحث میکردم بحث را بردید سمت الفاظ نامناسب .من ادامه نمیدم.در پناه خدا باشید

تفکراتتون ضد زن هست

دارید زنهارو مقصر هیزی مردان میدونید

برید کمی مطالعه کنید و ازین تعصب بیخودی که توش گرفتار شدید دربیاید

بسلامت.

یه چیز بگم نریزید رو سرم اون موقع که دخترا اینقدر آرایش میکنن بعد میگن مردها نگاه نکنن حق الناس کردن ...

ببخشید ما نمیتونیم کل زنای شوهرم محجبه کنیم ارایششونو پاک کنیم ژلاشونو تخلیه کنیم که نامزد ایشون دلش نلرزه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

یه چیز بگم نریزید رو سرم اون موقع که دخترا اینقدر آرایش میکنن بعد میگن مردها نگاه نکنن حق الناس کردن ...

خیلی حرفت بی معنی بود 

این همه پسر و مرد آدم تو خیابون میبینه قشنگ سرشون پایینه یا فقط به پارتنرشون نگاه میکنن یا اگر نگاهم بندازن اصلا نگاهشون کثیف نیست آدم احساس ناامنی نمیکنه مخصوصا نسل جدید 

ربطی نداره طرف اگر درست حسابی باشه اصیل باشه مرد هم باشه نگاهش پاکه اگرم ذاتش خراب باشه زنم باشه آدم از نگاهش چندشش میشه

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
تفکراتتون ضد زن هستدارید زنهارو مقصر هیزی مردان میدونیدبرید کمی مطالعه کنید و ازین تعصب بیخودی که تو ...

بنده تحصیلات بالایی دارم و مطالعات آزاد دارم .ولی با مطالعه به این درک نرسیدم باید هدایت خدا هم باشه که امیدوارم شما هم مورد هدایت قرار بگیرید.من قبلا بی حجاب بودم الان باحجاب کامل نیستم اما خیلی رعایت میکنم حق الناس گردنم نباشه

بنده تحصیلات بالایی دارم و مطالعات آزاد دارم .ولی با مطالعه به این درک نرسیدم باید هدایت خدا هم باشه ...

اینکه حجاب دارید یا ندارید ب خودتون مربوطه..نه میگم بیحجابی خوبه نه میگم حجاب بده و برعکس

میگم بجای اینکه کل دنیا رو فرش کنی خودت کفش پات کن

شما که تحصیلات بالایی داری باید خیلی بهتر متوجه میشدی که نشدی دیگه...

دست از نگاه ضد زن بردارید جهان جای بهتری برای خودمون و دخترامون بشه ان شالله.