2777
2789
افرین داستان حضرت یوسف رو همیشه تو ذهنت بسپار خدا ب چه مقامی رسوندنش چقدر سختی کشید ولی عاقبت سختیش ...

درسته مهم خداس ممنون بابت راهنمایی و دلگرمی 💚

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ میشه کرد الان والا منتظر خدام دستمو بگیره

نصیحت نداررم دعا میکنم خدا کمکت کنه. 

برادر من سنی نداری که کلی فرصت داری

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

بلاخره ما خوشمون نمیاد مرد میبینیم تو سایت درک کن

تو ام درک کن حتما شرایط بعضیاشون طوری بوده راهی نداشتن جایی نداشتن شاید شده سرگرمی یا همون امید ب زندگی یا جرقه ای برای بهتر شدنشون نمیدونم 

درسته مهم خداس ممنون بابت راهنمایی و دلگرمی 💚

خاهش شماهم جای برادر کوچیکتر بنده 🥰🎀

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نصیحت نداررم دعا میکنم خدا کمکت کنه. برادر من سنی نداری که کلی فرصت داری

انشالله سن درسته کمه ولی بنا ب دردایی ک کشیدم مغزم سوت کشیده هنگه کلا خنثی شدم مرسی ازتون 

متشکر زنده باشی خواهرم😊

سلامت باشی 🦋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

تو ام درک کن حتما شرایط بعضیاشون طوری بوده راهی نداشتن جایی نداشتن شاید شده سرگرمی یا همون امید ب زن ...

ددی سایت هم زدن برو اونجا تاپیک بزن هم بیشتر درک میشی هم حرف همو بهتر می‌فهمید هم بهتر میتونن راهنماییت کنن چون مثل خودتن و از زاویه خودت نگاه میکنن

والا اینجا انقدر منفی هست اکثر تاپیکا آدم از زندگی سیر میشه

امید به زندگی نه راهی شده برای فرار از یه چیزی که باید توی زندگی واقعیت باهاش روبرو بشی و کنار بیای

قربانت خدا حفظت کنه

مخلصیم ب همچنین 🦋

ددی سایت هم زدن برو اونجا تاپیک بزن هم بیشتر درک میشی هم حرف همو بهتر می‌فهمید هم بهتر میتونن راهنما ...

مرسی خلاصه ک اینجام بقیش خودم بدونم بهتره حوصله توضیح  ندارم