2777
2789
عنوان

مگه سوسک هم میپره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 37 پست

سوسکای قرمز دستشویی هست..تاحالا تحربه فرار ازش و دنبال کردن اون رو داشتین یا ن؟

برامن بارها اتفاق افتاده

هردفعه ازش فرارکردم پشت سرمو نگا کردم دیدم داره دنبالم میاد

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوسکای قرمز دستشویی هست..تاحالا تحربه فرار ازش و دنبال کردن اون رو داشتین یا ن؟برامن بارها اتفاق افت ...

نارنجی بود اره میدونم سریع فرار میکنن اما منم سریع دمپایی رو بردم سمتش😂اما نمیدونم چطور شد پرید اصلا

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
نارنجی بود اره میدونم سریع فرار میکنن اما منم سریع دمپایی رو بردم سمتش😂اما نمیدونم چطور شد پرید اصل ...

منم نمیدونستم میپرن🤦🏻‍♀️

اولین بار پارسال تابستون فهمیدم دربالکن باز بود بخاطر نور تو اتاق اومد تو ی لحظه دیدم ی حشره بزرگ خورد ب در افتاد وقتی دیدم از این سوسکاس ققط جیغ میزدم چون پشت دربود نمیتونستم برم بیرون خیلی هم بزرگ بود..دوستم اومد تو درو باز کرد گف چیشده گفتم سوسک گفت نخوردت یبار با دست گرفت پرتش کرد بیرون وای یادم میاد حالم بدمیشه..اولین دختری بود دیدم از سوسک نمیترسه و چندشش نمیشع🤢🤮

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...