2777
2789

مثلا بگم نه اینکارو بهتره اینجام بدیم

همش میگه حرفای منو قبول نمیکنی تایید نمیکنی انگار من هیچی نمیدونم

خسته شدم سر همه چی اینو میگه لینو میاره وسط صد بار بگم تو درست میگی یبار بگم نه این کارو انجام ندیم بهتره شروع میکنه باز

خسته شدم چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توزندگی همه چیزو باهم بسازید .ناراحتی هاتون رو باهم درمیان بزارید ازدل هم دربیارید ...برای هرچیزی خسته نشید ...زندگی همونقدر ک هم قشنگه  و هم سختی داره همونقدرم زودمیگذره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

منم همینو میگم منتها ب من گوش میده مگ؟

یکم جدی تر بزرگانه تر حرف بزنید ب دوراز غرغر و اتهام بهم دیگه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اگه فهمید

الهی ک میفهمه بحث یک عمر زندگیه وهمه هم طالب ارامش

😔😔

حس میکنم شما شخصیت مهرطلب داری. مثل شخصیت قبلی من. من خیلی تونستم مهرطلبیمو بذارم کنار. تو هم میتونی. مستقل عمل کن. اعتماد به نفس داشته باش تا اونم حساب ببره ازت. نظرتو محترمانه و با اعتماد به نفس بگو. اگه ناراحتیتو بهش نشون بدی و ضعف نشون بدی، اون بیشتر حس قدرت میکنه و بدتر میشه. قدرت در مقابل قدرت باش. هم قدش شو از این لحاظ. دعوا نکن. با اعتماد به نفس رفتار کن حرفتو بگو، بعد اون هر عکس العملی نشون داد، به پشمت نگیر و کاری که فکر میکنی درسته انجام بده براي خودت

حس میکنم شما شخصیت مهرطلب داری. مثل شخصیت قبلی من. من خیلی تونستم مهرطلبیمو بذارم کنار. تو هم میتونی ...

عزیزم مثلا تاپیک قبلمو بخون نظرت چیه 

اخرش بهش گفتم هیچکدومو نمیخام خودم میبرم میدم یاهم نمیندازم