الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توزندگی همه چیزو باهم بسازید .ناراحتی هاتون رو باهم درمیان بزارید ازدل هم دربیارید ...برای هرچیزی خسته نشید ...زندگی همونقدر ک هم قشنگه و هم سختی داره همونقدرم زودمیگذره
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
حس میکنم شما شخصیت مهرطلب داری. مثل شخصیت قبلی من. من خیلی تونستم مهرطلبیمو بذارم کنار. تو هم میتونی. مستقل عمل کن. اعتماد به نفس داشته باش تا اونم حساب ببره ازت. نظرتو محترمانه و با اعتماد به نفس بگو. اگه ناراحتیتو بهش نشون بدی و ضعف نشون بدی، اون بیشتر حس قدرت میکنه و بدتر میشه. قدرت در مقابل قدرت باش. هم قدش شو از این لحاظ. دعوا نکن. با اعتماد به نفس رفتار کن حرفتو بگو، بعد اون هر عکس العملی نشون داد، به پشمت نگیر و کاری که فکر میکنی درسته انجام بده براي خودت