2777
2789
عنوان

مسائل زنانگی

292 بازدید | 18 پست

سلام خانوما 

من نی نی سایت داشتم رو گوشی قبلیم الان این گوشی رو از دختر خالم خریدم گفتم بیام تو نی نی سایت دیدم اکانت خودش بازه میشه بیاید ی سوال زنانه درباره ساختار وا... دارم روم نمیشه از کسی بپرسم شما راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حساب دختر خاله ات تاپیکی بزنی

میتونه ببینه با هر گوشیش

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

با حساب دختر خاله ات تاپیکی بزنیمیتونه ببینه با هر گوشیش

اره گفت اون که ایمیلشو یادم رفته میخوام دیلیتش کنم بپرس

بعد اکانتو پاک کنم

میام با شماره خودم حساب درست کنم میگه شماره ثبت شده

اره گفت اون که ایمیلشو یادم رفته میخوام دیلیتش کنم بپرسبعد اکانتو پاک کنممیام با شماره خودم حساب درس ...

در کل بهت بگم اگر با حساب یا شماره اون هستی 

اون رمز و داره، شماره هم داره، راحت میتونه بخونه چ تاپیکی تو حسابش زدی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اره گفت اون که ایمیلشو یادم رفته میخوام دیلیتش کنم بپرسبعد اکانتو پاک کنممیام با شماره خودم حساب درس ...

بزار یک خبر جالب بهت بدم. 

شماره خودت رو میزنی داخل کادر، اگر رمز هم یادت نباشه مثلا! یه بخشی داره به اسم فراموشی رمز:))) 

ما چه کار داریم تو الان دخترخاله هه هستی یا کی که توضیح دادی برامون

طرفدار حق و عقلانیت💙 

اون اقایی که تو تاپیکی خدا لعنتت کنه با ۷ جد و ناموست 

سوالمو میپرسم نمیتونم دکتر زنان برم از اینترنت هم پیداش نکردم هوش مصنوعی هم جواب نداد 

من باکرم ۲۱ سالمه تا حالا دست نامحرم بهم نخورده چیزی هم داخل واژنم نکردم 

الان دارم نگاه میکنم دو تا چیز دراز جلوی واژنمه یعنی پردست که اونطوری شده با ناخون هم گرفتمش یکم درد داشت خونریزی هم اصلا نداشنم میتونخ واسه فشار اب باشه ؟

لطفا مریض های جنسی جواب ندن