2777
2789
عنوان

امروز یه خونه خریدیم

260 بازدید | 18 پست

ما یه خونه داریم بعد برای سرمایه گذاری بی ارزش شدن پولمون یه واحد ۵۰ متری امروز خریدیم .من دوست داشتم همسرم این خونه رو به نام من بزنه ولی روم نشد بگم ۴۰روز مهلت داریم تا پولش رو تکمیل کنیم صلح قطعی بگیریم امشب به شوهرم گفتم من توقع داشتم حالا این خونه کوچیکه رو به نام من بزنی میگه باید اونجا میگفتی الان دیگه نمیشه چون تنظیم کرده درست میگه ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تنظیم کرده باشه ، سند که نخورده به نام ، بره مدارک شما رو بده

خونه سندی نیستا قولنامه صلح قطعی هست یعنی بدون هزینه انجام میده میگه صلح قطعی رو نوشته دردسر داره

میتونه موقع سند زدن به اسم شما بزنه

همسر من همین کارو کرد البته خونه نبود یه چیز دیگه بود

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خب موقع سند زدن میتونه بزنه به نام شمامبارکتون باشه چند خریدید

یعنی دقیقا کی اون موقع که داریم تسویه میکنیم .؟ممنون عزیزم والا ما اطراف تهران هستیم این واحد پارکینگ نداره متری ۲۸ و نیم شد یک میلیارد و ششصد و پنجاه

آره بهونه آورده

۴۰ روز وقت داری ، به نظرم بهش بگو زنگ زدم از یه دفترخونه پرسیدم گفت میشه ، خودتو بزن به اون راه ، که یعنی من نفهمیدم تو عمدا نمیزنی ، یکمم تو خو ت باش ، اگه چیزی پرسید بگو به این دلیله ، شاید راضی شد بزنه