2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به دخترمون شهامت کارهای غیرمنطقی نده

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 58 پست
اصلاً چنین چیزی نیستمگه بلایی سر خودم امده؟شهربازی رو قبول دارم هرشهربازی نباید رفت و هروسیله‌ای نبا ...

شهربازی ها که امن نیست و تشخیص وسایل امن یا غیر امن هم کار راحتی نیست .

اسکیت هم امن نیست . میدونید چند درصد کسایی که پلاتین گذاشتن به خاطر اسکیت هست ؟! (من پزشک نیستم ولی رشته مرتبط میخونم و ۹۰ درصد اقوام درجه یک و درجه دو پزشک هستن )

غواصی با دلفین ها رو نمیدونم ولی غواصی کردم خارج ار ایران (همین کشور های اطراف ) و به نظرم خیلی امن بود احتمالا مشکلی برای کسی پیش نمیاد 

شهربازی ها که امن نیست و تشخیص وسایل امن یا غیر امن هم کار راحتی نیست .اسکیت هم امن نیست . میدونید چ ...

و در آخر چقدر خوبه که حال و حوصله دارید و دپرس دوران بزرگسالی نشدید 

من ۲۳ سالمه . دیگه حال و حوصله سفر ندارم . شینگن ندارم و شرایط گرفتنش هم ندارم . کشورهای اطراف وشهر های اطرافم هم یکبار بیشتر ارزش دیدن ندارن . 

شهربازی هم به کارم نمیاد :///

اسکیت و دوچرخه و اسکوتر هم حال و خوصله میخواد که من ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظرم امتحان کنید هیچ کدوم به اون میزانی که همسرم میترسه وحشتناک نیستمهندس عمران

والا ماهم خیلی دلمون میخواد امتحان کنیم مشکل پوله 😭😭😭

موفق و سرافراز باشید 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

نمیدونم پدره دیگه منم گاهی اینطوری میشم بعضی کارها به نظرم غیرعقلانی و خطرناک میاد انجام نمیدم و بعضی اوقات علامه دهر میشم و به خانواده ام هم پیشنهاد میکنم انجام ندن

من خودم عاشق کارهای خطرناکم ولی حق با شوهرت اینهمه اتفاق میفته و اینکه این کارهای استرس زا ممکنه یهو باعث بیماری های عصبی شدیدی بشه

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

هچیکدثم ازین کارا خطرناک نیستنمن از بچگی تا الان اسکیت بازی میکنم چیم شده😐

دور از جونت 

یه بچه خورده بود زمین استخوان دستش خورد شده بود 

و چندبار عمل 

سر همین بین مادر و پدرش بحث و کشمش که پدر می‌گفت تقصیر تو هست براش خریدی 

من اجازه نمیدم دخترم هرجایی انجام بدهخودم هم الان فقط با دخترم میرم پارکقضیه‌ای که همسرم بهش انتقاد ...

شما باید حساسیت شوهرتون احترام بذارید 

باید طرف مقابل رو درک کنید 

همون قدر که شما بی پروا هستید 

اون ریسک آزارش میده و محافظه کاره 

پس حرفش گوش کن و فیلم ها رو نشون دخترت نده و به این کارها تشویقش نکن 

دخترت بچه مشترکتون هست و هر دو باید حد وسط رو بگیرید و تربیت جفتتون روش باشه 

دور از جونت یه بچه خورده بود زمین استخوان دستش خورد شده بود و چندبار عمل سر همین بین مادر و پدرش بحث ...

عزیزم این اطفاقه

اطفاق ینی اینکه منم تو کوچه راه میرم یک چیزی از یالای پشت بومی میفته رو سرم

دیگه هیچوقت تو. کوچه راه نرم؟ 

واقعا میگم اسکیت خیلی بازیه کم خطریه من خودم دختر نازپرورده ای هستم که اینارو. میگم ینی نسبت ب خطر سریع پناهدمیگیرم ثلی خدایی چیزی نیستن اینا

ایشون همسرشون خیلی حساسه

یکم باید با نرمی صحبت کنن به تفاهم برسن حد وسطشو بگیرن

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

عزیزم این اطفاقهاطفاق ینی اینکه منم تو کوچه راه میرم یک چیزی از یالای پشت بومی میفته رو سرمدیگه هیچو ...

نه اصلا اتفاق نیست 

آسیب های ناشی از  اسکیت اصلا اتفاقی نیست 

یه آمار ازش بگیر ببین متاسفانه چقدر هم زیاد هست 

نه اصلا اتفاق نیست آسیب های ناشی از اسکیت اصلا اتفاقی نیست یه آمار ازش بگیر ببین متاسفانه چقدر هم ز ...

وقتی خودم نزدیک. پونزده ساله انجامش میدم دیگه آمار چیه

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

اصلاً دخترم توانایی انجامش رو نداره همسرم فکر می‌کنه که دخترم میخواد تقلید کنه از سالها پیش منولی نه ...

به نظرم کارهایی انجام دادین به جز قسمت سقوط آزادش برای منم جذابه ولی باید بدونید سن دخترتون حساسه و هم ممکن هست حس تقلید پیش بیاد و هم اینکه برای اینکه خودش رو ثابت کنه پا فراتر ازشما بگذاره و خطرناک باشه واگر از روانشناس مشورت بگیرید بهتر هست ولی فکر می کنم همین که باهاش پایه وهمراه باشیدبرای کاری که خودش دوست داره خوبه ولی ایده ندهید در این موارد