2777
2789

خرج تا جایی ک بتونه

وقتی باهمیم خرید همه چی با اونه چیزی ام برا خودم بخام خودش میگیره

خرید میبرتم یا خودش برام کادو میگیره

شارژ و نتم بیشتر مواقع خودش میزنه

در کل توجهش زیاده و منم بهش خیلی توجه میکنم

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج تا جایی ک بتونهوقتی باهمیم خرید همه چی با اونه چیزی ام برا خودم بخام خودش میگیرهخرید میبرتم یا خ ...

تو چه توجهی میکنی؟ تا حالا شده خودت بهش یاد بدی یا ازش بخوای چیزی واست بخره یا واست کاری کنه؟

خرج تا جایی ک بتونهوقتی باهمیم خرید همه چی با اونه چیزی ام برا خودم بخام خودش میگیرهخرید میبرتم یا خ ...

شما توی رابطه تون چه خرج هایی میکنید ببخشید برام سواله ببینم حد معمول چجوره 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

پول باشگاهتو میده؟ من هیچی فقط دو ماه یبار یه گل میخره و کافه بریم حساب میکنه همین

اره مگر چی بشه سرش به سنگ بخوره خرج کنه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
تو چه توجهی میکنی؟ تا حالا شده خودت بهش یاد بدی یا ازش بخوای چیزی واست بخره یا واست کاری کنه؟

ن نشده ازش بخام خودش بلده البته دقیق یادم نیس شاید تو صحبت های اشنایی مون طوری حرف زده باشم ک خودش متوجه شده باشع

ولی شده ک بخاد کاری بکنه من خودم گفته باشم ن و ازم ناراحت میشه ولی خب موذبم میشم دوست ندارم همه کار و همه چی با اون باشع

خب توجه من خیلی مالی نیس چون وظیفه ای ندارم ولی کادو میگیرم بعضی وقتا

گل میگیرم جفتمون برا هم البته اون بیشتر

براش غذا میپزم کیک درست میکنم

لباسایی ک دوست داره میپوشم و جوری ک دوست داره رفتار میکنم

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…