عروسی دعوتیم مادرشوهرم ابنا هم میرن تو ی ساختمانیم میگه من نمیتونم ج بچه هارو بدم اونا برن بچه هام ۴ و۸ ساله هستن و خودت حق نداری حالا کلا اخلاقش اینه همیشه به زور رفتم عروسی دیگه خسته شدم اینبارم کلا نمیرم ولی حس میکنم منو میخاد بی ارزش کنه با رفتن بچه ها
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
شوهر من عروسی میاد ولی هیچوقت نمیرقصه، بزور شاید پا شه پیش من یه دست بزنه، همینم من همیشه بابتش ناراحتم و مقایسش میکنم و میگم کاش مثل بقیه باهام قشنگ میرقصید
اینکه کلا عروسی نیاد رو اصلا نمیتونم کنار بیام
متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
شوهر من عروسی میاد ولی هیچوقت نمیرقصه، بزور شاید پا شه پیش من یه دست بزنه، همینم من همیشه بابتش نارا ...
حالا خودش نمیاد به کنار منو هم نمیزاره چه عروسی یا جایی ب م تو جمع نمیزاره من و بچه ها هم حضور داشته باشیم
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من کتک هم میزنه الان حالم خرابه خودش راحت خوابیده
اگه حرفای خودت تاثیری نداشت یه واسطه بفرست باهاش حرف بزنه
اگه بدونی چطوز ادم مغروری هستن اگه بعهمه به کسی گعتم طلاقم میده خیلی عوضی و پسته بخدا اگه شرایطشو داشتم الان طلاق گرفته بودم