2777
2789
عنوان

زنداداشم قهر کرده رفته بیایید

438 بازدید | 31 پست

۶ ماه باردارع ، وقتی عقد بود ۳ ماهش بود 

طبقه بالا ما میشینه بعد صبح قهر کرده رفته خونه مامانش حالا داداشم اومده ما به زور فرستادیم دنبالش ، داداشم خیلی ناراحت بود ازش و اینا ولی هیچی نگفت 

بعد میگه خانوادگی ریختن سرم یکی می‌گفت خیلی کالی(نفهمی) یکی می‌گفت چرا تو زندگیت گوشت قرمز نمیخری میگه خواهرش می‌گفت خواهر من باید هفته ای سه بار گوشت قرمز بخوره و اینا مامانش هم می‌گفت من مثل کوه پشت دخترم هستم  تو زندگیش خوب دخالت میکنم خلاصه خیلی حرف زدن بهش آخرش هم زنداداشم نیومده داداشم هم ناراحت بود می‌گفت همه حرفامو به خانوادش گفته در صورتی که داداشم به ما تا تالان هیچی نگفته بود 

فک کنم هدفش اینه داداشم رو از این آپارتمان ببره ولی عمرا بره چون کل سرمایش و زندگیش اینجاست 

از طرفی هم من دارم جدا میشم اگه داداشم هم جدا بشه من بدبخت میشم 

🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه زن عموی روانی داشتم دائما میخواست جوونیش خودکشی کنه 

همش چیزای گرون میخواست 

میگفت باید واسه من ماهی چند تا پیراهن بخری

خلاصه اون موقع ها هم طلاق بد بود

ولی خداروشکر اون خانوادش دعواش میکردن میگفتن توقعاتت روبیار پایین 

جدایی داداشت چ ربطی ب شما داره

ن بارداره جدا نمیشه خیالت راحت

خب یعنی سر گوشت بوده؟ اینا تاکیدشون ب گوشته. خب بگو زنت بارداره برو گوشت بگیر دعوا بخوابه

والا هی گوشت گوشت میکنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اتفاقا کال زنداداشته که همه مسائل رو باز کرده برای خانوادش 

نترس اون حامله س طلاق نمیگیره یه مدت پیگیرش نباشید البته اگه داداشت دست بزن نداره یا مشکل حادی نداره خودش پشیمون میشه میاد 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

یعنی فقط سر گوشت قهر کرده؟

اره سر خورد و خوراک  مامانم بیچاره هرروز صبح می‌ره براش سنگک میگیره بعد هر وقت می‌یاد خونمون ی جا میشینه حتی تو ۲ سال نامزدیش یدونه لیوان رو از جلوی خودش برنمیداره مامانم خلاصه خیلی احترام میزارع بهش در صورتی که از من دریغ کرده 

بعد رفته کلی پشت سر مامانم بد گفته 

گفته که برای چی اومده دنبال من بریم مهمونی

🥰

دخالتتت اصلا درست نیس تو زندگی زناشوییتجریه شو دارمولی گوشت قرمز نخریده مگخب حامله اس بیشتر بهش برسه

خانمش حامله اس 

خاعر خانمش که حامله نیس هورموناش بهم ریخته مگ هر حرفی رو زده!! حالا گوشتم انقد ارزون نیس که ده کیلو ده کیلو شوهرش بخره که

زنش هورموناش بهم ریخته خانوادش بایذ ارومش میکردن نه اتیش ب پا کنن

خسیسه داداشتت؟؟خرید خونه نمیکنه؟؟؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •