2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم دایی شه😍

272 بازدید | 24 پست

یه خواهر شوهر دارم چهل سالش هست ولی اصلا بهش نمیخوره خیلی بی بی فیس و خوشگله.

بچه نداره ولی من انقدر دوست دارم بچه دار شه بهش گفتم اگه آوردی قول میدم بیام نگه دارم بخوابی راحت😁😁😍 حالا تو بچه خودم موندم 😁

ولی خیلی دوست دارم نی نی بیاد تو خونمون دوباره.

ولی نی نی خودم نه چون بچم خیلی کوچیکه.

دیشب خواب دیدم یه دختر آورده انقدر خوشحال شدم😍😍😍 کاش گول بخوره زود بیاره دیگه 😍🤪

وضع مالی و زندگی و ایناش هم خوبه شوهرش هم خوبه خداروشکر

بی دغدغگی واقعا چی به به سر آدم میاره😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این موضوع زیاد اشاره نکن شاید مشکلی هست خدای نکرده ناراحت نشه 

حالا اگر هم نبود هم همینطور دخالت و اصرار نکن

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

یعنی عنوان خوندم جا خوردم 

من اینطور خوندم دلم میخواد شوهرم دایی ام ، باشه 

گفتم خدایا این چی بود که دیدم همین یک مدل تاپیک کم داشتیم 

ان شا الله که خدا به همه منتظر ها فرزند سالم و صالح بده 

یعنی اگه اونم دلش نمی‌خواست داداشش بابا بشه باید میومد بهت میگفت توروخدا بچه نیار؟

اصرار نکنید هیچ‌وقت

آدما با هم یه دنیا تفاوت دارن و شرایطشون با چیزی که می‌بینید فرق داره

مهم‌تر اینکه این مسئله شخصیه و ربطی به بقیه نداره

حتی پدر و مادرشون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ولی خب درست نیست بهش اصرار کرد و فشار آورد این مسئله یه تصمیم کاملا شخصی بین خودش و همسرشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بنظرم انقدر گیر نده ب اون بنده خدا. شاید بچه دار نمیشه. دلش رو خون میکنی با این حرفا

تا حالا راجع به بچه باهاش حرف نزدم به من چه اصلا.

یه بار حرف شب بیداری بود گفت من طاقت ندارم بیدار بمونم گفتم من برات نگه میدارم

ولی خب درست نیست بهش اصرار کرد و فشار آورد این مسئله یه تصمیم کاملا شخصی بین خودش و همسرشه

یعنی اگه اونم دلش نمی‌خواست داداشش بابا بشه باید میومد بهت میگفت توروخدا بچه نیار؟اصرار نکنید هیچ‌وق ...