2777
2789

از طرفی خیلییییی قشنگ بود از طرفی میگفتم چرااا اینجوری پوشید من میخاستمممم😫😫دقیقا همونجور بود که من دوس داشتم از طرفیم اصلا ازدواج نکردم🙂🤣🌚

ولی چقد دلم میخاست اون لحظه منم کنار عشقم میبودم خدا لعنتش کنه نمیدونم منتظر چیه منگل

درکل مبارکش خیلی قشنگ شده بود

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج لباس عروس نداری ازش قرض بگیر

نه اصلا بحث این نیست کلا هنوز ازدواج نکردم 

یساعته دارم فک میکنم کی لباسی ک تو دوسداشتی و پوشیده فهمیدم عروسو میگی

🤣🤣🤣گفتم که عروسی رفته بودیم 

چه مدلی بود؟

استینش فکر کنم مدل دلبری بهش میگن پارچش خیلییی خوشگل بود حیف عکس ندارم 

وای منم خیلی دوست دارم از اون مدل با مدل موی بسته مشکیاز مدم‌ نمیره

اره موهاشم بسته بود دوتا تار فرق وسط از جلو و فر موی تیره خیلییی قشنگ بود 🥲🥲🥲