2777
2789

ولی یه مشکلی داره که فقط به دست شما حل میشه بهش کمک میکنید یا نه؟

من خودم اره چون خیلی دل رحم و دلم نمیاد کمکمش نکنم 

♥️خدایاشکرت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره که چقدر باهاش مشکل داشته باشم

و اینکه مشکلی که اون داره تا چه حد می‌تونه خطرناک باشه برای

اکثر وقتا نه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بستگی داره که چقدر باهاش مشکل داشته باشمو اینکه مشکلی که اون داره تا چه حد می‌تونه خطرناک باشه برایا ...

اینکه مثلا واقعا فقط تو بتونی اون مشکلشو حل کنی و خیلی خطرناک نباشه بازم کمکش نمیکنی؟

♥️خدایاشکرت♥️

من معمولا آدما رو خیلی سریعتر از سرعت نور می‌بخشم

منم همینطور اصلا نمیتونم قهر باشم سریع باهاشون آشتی میکنم و باز صحبت میکنیم دلم نمیاد نمیدونم چرا اینطوریم اینکه خوبه یا بد ولی این یکی از خصوصیاته اخلاقیمه 

♥️خدایاشکرت♥️

اینکه مثلا واقعا فقط تو بتونی اون مشکلشو حل کنی و خیلی خطرناک نباشه بازم کمکش نمیکنی؟

اگه بدی آنچنانی بهم نکرده باشه واقعا کمکش میکنم

ولی اگه خصومت بزرگی باشه نه واقعا دروغ نباشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی