2777
2789

اگه تویه زمینه ایه راهنمایی بخواین حاظره کمکتون کنه تا جای توان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ی پسر رفیقم بعد این همجن... گراس ، از اونور میگه منو دوست داره، بعد خودش میاد درمورد رابطه هاش و چت های زشتش بهم میگه ... منم ناراحت میشم واقعا ازش دلسرد میشم بنظرتون ازدواج باهمچین آدمی درسته؟ از اونور بهش درمورد هر دختری میگم یا غیره میگه میخام اینو بگیرم ... نمیدونین چرا اینجوره؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

سلام وقتتون بخیر باشه امکانش هست کمکم کنند ممنونم

همسری که به زنش تهمت اعتیاد میزنه و واقعا فکر میکنه که زنش معتاد هست و خودش چند رفیق معتاد داره که دائم پیگیر ترک دادن اونا هست و خیلی حمایتشون میکنه مشکلش چی میتونه باشه؟خودش معتاده یا مشکل روانی داره؟با همسرش رابطه جنسی نداره اصلا حتی سالی یکبار و ادعا میکنه سالم هست و مشکل از همسرش هست 

چرا مردا به حقوق خانم شاغل با شعارهای مختلف(زندگی مشترک و‌من و‌تو نداریم و...)چشم دارن ؟چه خودشون پو ...

عزیزم برای همه ی مردا نمیشه یه نسخه پیچید مشکلتونو دقیق تر بگین 

عزیزم برای همه ی مردا نمیشه یه نسخه پیچید مشکلتونو دقیق تر بگین

دوست داره خرج زندگی خانم بده و آقا پولامو بنام خودش سرمایه گذاری کنه 

میگه زندگی مشترک من و‌تو نداریم!!!

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

سلام گلم اره هر سری پشیمون میشه ولی باز تکرار میکنه

عزیزم شما مفصل باهاش صحبت کنید و توضیح بدید که این کارشون چقدر تو زندگیتون مشکل به وجود آورده و چقدر این کار به ضرر زندگیه مشترکتونه بهشون بگید که آیا با انجام این کارشون سودی براشون حاصل میشه یا نه یا بهش پیشنهاد بدید قبل از بیان هر چیزی با شما مشورت کنن البته سعی کنین صحبت کردنتدن با ملایپت باشه از راه محبت کردن وارد بشین پیشنهاد بدید که دوره ی خاصی رو تمرین کنن مثلا یک هفته سعی کنن مسائل شخصی زندگیتونو بازگو نکنن بعد یک هفته رو بیشتر بکننن ...