2777
2789
این تاپیک ها رو دوست ندارم شاید ماها همچین غذاهایی نمیتونیم بخوریم گرونیههه.کوکو سیب زمینی خوردم چون ...

من خودمم نمیتونم بخورم گفتم ببینم وضع مردم چجوریه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بچه شیر میدم ولی اضافه وزن دارمولی بیخیالم 100کیلو هم باشم عین خیالم نمیاد🤕🤣

چرا 😂

من چاق میشم میزنه به پایین دیگه نمیتونم مانتو کوتاه بپوشم مجبورم وزنمو نگه دارم 

می‌گردانم 🌍را به کامم 🦋

ربطی ندارههرکی ک دوست داشته باشه اینا فقط انتخابه اجباری نیس

آره من خودم چاق دوس دارم

والبته همسرم🤕🤧دیگه واس همین لاغری دوس ندارم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

میگفتی ببند

با این همه درد لگن امروز فرداس زایمان کنم هر سری میبینم اونا نیستن شام میذارم میگم پسراش بیان دقیقا هر بار به بامبول در میارن دیگه دعوتشون نمیکنم چشمشون کور برن تخم مرغ بخورن

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

چرا 😂من چاق میشم میزنه به پایین دیگه نمیتونم مانتو کوتاه بپوشم مجبورم وزنمو نگه دارم

چون همسرم خیلی چاق دوس داره 

اصلا ذوق میکنه بچم🤧🤣

مردا همه متنفرن از شکم

این رضای من عاشق چربی شکمه🤣🤧

خودش لاغره 

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

حتما دخترتم نتوانسته بخوره یذره هم به اون بده

اون کلن بدغذاس نمیخوره لامصب.....ن اگ الان درست کنم نمیخوره ازخدامه بخوره فقط نمیزاره من بخورم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن