2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون کلن بدغذاس نمیخوره لامصب.....ن اگ الان درست کنم نمیخوره ازخدامه بخوره فقط نمیزاره من بخورم

آهان پس اخلاقشومیدونی هرچی که دوست داره بذاره براش ازون بپز

با این همه درد لگن امروز فرداس زایمان کنم هر سری میبینم اونا نیستن شام میذارم میگم پسراش بیان دقیقا ...

شما خودت مقصری

دیگ حیف نکن غذارو اندازه خودتون درسا کنین. اونا.کوف.ت بخورن

شما خودت مقصریدیگ حیف نکن غذارو اندازه خودتون درسا کنین. اونا.کوف.ت بخورن

دلم سوخت براشون ولی اشتباه کردم دیگه دعوت نمیکنم

میخواستم برم خونه مامانم به خاطر اینا نرفتم شوهرم دید ناراحت شدم دیگه نمیتونه چیزی بگه سری های بعد

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دلم سوخت براشون ولی اشتباه کردم دیگه دعوت نمیکنممیخواستم برم خونه مامانم به خاطر اینا نرفتم شوهرم دی ...

دل اونا نمیسوزه واسه تو ولی دلت تو واسه اونا چرا

حداقل دلت واسه اون همه غذا و زحمت بسوزه 

دل اونا نمیسوزه واسه تو ولی دلت تو واسه اونا چراحداقل دلت واسه اون همه غذا و زحمت بسوزه

دیگه دفعه آخرم شد

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

چون همسرم خیلی چاق دوس داره اصلا ذوق میکنه بچم🤧🤣مردا همه متنفرن از شکماین رضای من عاشق چربی شکمه🤣 ...

واقعا 😂😂😂

خب هر کی یه جور دوست داره 

البته شوهرمم چاق دوست داره ولی خب من برام مهم نیست اون چی دوست داره 😂🤧

می‌گردانم 🌍را به کامم 🦋

واقعا 😂😂😂خب هر کی یه جور دوست داره البته شوهرمم چاق دوست داره ولی خب من برام مهم نیست اون چی دوست ...

اوه بیچاره🤣🤕🤧ی ذره بهش اهمیت بده

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔