2777
2789
منم متاسفانه شکمم بعد زایمان شل شد ، با ترکای بدنم مشکل تدارم چون سفیدم خیلی معلوم نیست ولی برای شکم ...

رآن پاهات شل نشده 

لامصب نمیدونم چرا رانام شل شده اصن داغون شدم فقط ۲۴ ساله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن قبلش یکم شکم داشتم همون شکمم هست البته یکم چربی بیشتره شده چون خب وزن زیاد رفته بود بالا

شما سنت خیلی کمه عزیزم پوستت حالت ارتجاعیه خودش رو داره حتما ورزش کن آب زیاد بخور آبرسان مرطوب کننده زیاد استفاده کن بدنت تا حد زیادی به حالت قبل برمیگرده. من فک کردم سنتون بالاست اینقدر ناراحتین. اصلا نگرانش نباش. با یک رژیم پروتویینی و ورزش دوباره عضله سازی میکنی و بدنت سفت میشه

شما سنت خیلی کمه عزیزم پوستت حالت ارتجاعیه خودش رو داره حتما ورزش کن آب زیاد بخور آبرسان مرطوب کننده ...

والا ورزش هم پول میخواد

خوردن پروتئن هم هزینه باره 

ما بی پولا فقط باید غصه بخوریم خخ

والا ورزش هم پول میخوادخوردن پروتئن هم هزینه باره ما بی پولا فقط باید غصه بخوریم خخ

سفیده تخم مرغ و‌سینه مرغ پرپروتیین هستن 

حتما لازم نیست که پودر پروتئین بخوری .ازهمین مولد غذایی روزانه دریافت کن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

والا ورزش هم پول میخوادخوردن پروتئن هم هزینه باره ما بی پولا فقط باید غصه بخوریم خخ

عزیزم تخم مرغ حبوبات ماست های پروتوئینی چیزهای ارزونتر هم هست. ورزش هم که پره اینستا و اپارات هست. مثلا یکیش دمبل زدن. حتی دمبل هم نداری دو تا بطری آب معدتی رو پره شن کن میشه دمبل. غصه نخور تو این سنی هم که هستی اینقدر خودتو نباز. اول جوانیته. ده سال دیگه بشین غصه بخور