2777
2789
عنوان

ماهواره داشتن یا نداشتن...؟؟

627 بازدید | 40 پست
دوستان من و شوهرم اصلاااااا اهل تلویزیون دیدن نیستیم(تقریبا ۱%... اونم هفته ای یکی دوبار برا فوتبال)

بخاطر همین ماهواره نداریم...حالا من به شوهرم گفتم ماهواره بگیریم ک پسرم حداقل ی شو ببینه که چشمش آشنا باشه ک رفت خونه یکی دید براش عجیب نباشه...

نظر شما چیه؟؟

دوستان تنها دلیلم فقط و فقط همینه...

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

علاقه ندارید یا مشکل دارید با ماهواره کلا؟؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباه می کنی. روش باز میشه. قبح خیلی چیزا می ریزه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دلیلت غیر منطقیه. جامعه روزبروز داره به سمت بی حجابی میره فضای مجازی هم هست.نیازی به آموزش قبلی نیست.

بنظرم اشتباهه

من و شوهرم هیچکدوم دوست نداریم تلویزیون هم کم میبینیم

بااین دیدت خودت داری زمینه ی بی بندوباری رو براش فراهم  میکنی

علاقه ندارید یا مشکل دارید با ماهواره کلا؟؟

نه عزیزم...کلا علاقه ای به تلویزیون دیدن نداریم هیچکدوممون...اصلا تلویزیون روشن نمیکنیم

دوتا خانواده هم اپن مایند هستیم خداروشکر

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰