خب مامانامونو همه مون صد در صد دوست داریم یه چیز واضحیه. ولی همسر من دیگه افراط داره حس میکنم، مادرشوهرم اسباب کشی داشت(پاشم شکسته تازگیا نه ولی خب خوب نشده هنوز) بعد همسرم سرکار بود نتونست اون ساعت بیاد کمک از وقتی اومدیم خونه بدون اغراق میگم ۵۰ بار ابراز تاسف کرده بابت عدم حضورش🤦🏻♀️ ۳۰ بارِ اول، گفتم طبیعیه💆♀️😂از اولم پیدا بود مامانشو از خودشم بیشتر دوست داره واسه همین هی گفتم خب کار داشتی غصه نخور ما نذاشتیم دست به سیاه سفید بزنه. ولی ۲۰ بار بعدی دیگه حساسم کرد(بازم گفتم فکرشو نکن تقصیر تو نبوده)😑😂، همین الانم که اینو دارم مینویسم واسه بار سوم زنگ زده به مامانش بگه ببخشید من نیومدم کمکت امروز.
زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
ن بابا مادرشوهرمن اثاث کشی کرد طبقه پایین خونمون منوشوهرم سرهم نزدیم خداروشکر اصلااااا وابستگی و عشقی نمونده تودل شوهرم از وقتی مامانشو شناخته
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!