2777
2789
عنوان

یکی کمکم کنه...

168 بازدید | 12 پست

سلام عیدتون مبارک یسوال داشتم من این ماه پریود شدم ک از 27تا 7ادامه داشت 9ی رابطه سطحی داشتم ک از یکشنبه دوباره لک دیدم این میتونه نشونه چی باشه؟؟احتمال لانه گزینی هست؟با این فاصله کم؟؟یا بخاطر استرس و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=56375107]سرغسل نیست عزیز.اگه ادامه خون پریود باشه غسل نیازه.من این موضوع رو گوشزد کردم که خانم مذهبی هستند فر ...[/QUOTEخیلی ممنون اما دخول نبوده رابطه سطحی بوده

[QUOTE=56375107]سرغسل نیست عزیز.اگه ادامه خون پریود باشه غسل نیازه.من این موضوع رو گوشزد کردم که خان ...

سطحی هم باشه اگه به لذت جنسی برسی غسل جنابت واجبه

اگه این مسائل برات مهمه یه غسل به نیت حیض وجنابت انجام بده

سطحی هم باشه اگه به لذت جنسی برسی غسل جنابت واجبه اگه این مسائل برات مهمه یه غسل به نیت حیض وجنابت ...

عاخه فک کنم داری وسط دعوا نرخ تعیین میکنی. ایشون مشکلش چیز دیگه اس شما میای میگی غسل بهت واجبه

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
عاخه فک کنم داری وسط دعوا نرخ تعیین میکنی. ایشون مشکلش چیز دیگه اس شما میای میگی غسل بهت واجبه

اول جواب سوالشون رو دادم بعد غسل رو گفتم افکار خودت رو تحمیل نکن عزیزم.اگر اینطور هم باشه نباید شما مشکلی داشته باشین.چون طرف  صحبت من استارتره گلم.موفق باشی