2777
2789
عنوان

اکسم بعداز دوسال برگشت بیایین

117 بازدید | 11 پست

بچه هااا باورتون میشه کسی که دوسال منتظرش بودم و شبا به خاطرش گریه میکردم .خودش با پای خودش بعداز دوسال برگشت ولی هیچ حسی بهش ندارم .توی تاپیک قبلم هست جدیدا با یکی دیگه اشنا شدم .

دقیقا وقتی بیخیالشون میشی سرو کلشون پیدا میشه....حالا چی میگ بعد دوسال

احوالمو پرسید ..میگه همو ببینیم .چیکار کنم ؟برم ؟تاپیک قبلم هم وقت کردین نطر بدین درمورد ادم جدیدیه که اومده .موندم چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احوالمو پرسید ..میگه همو ببینیم .چیکار کنم ؟برم ؟تاپیک قبلم هم وقت کردین نطر بدین درمورد ادم جدیدیه ...

معلومه ک ن! بعد دوسال ک دوراشو زده بری چکا ..دوروز دیگ باز ولت میکنه کسی ک یبار اینکارو کرده....در مورد تاپیک قبلم ب نظرم مورد خوبیه عاشقته...روش فکر کن...مرد باید همیشه عاشقتر باشه وگرن زندگی همیشه میلنگه اگ زن عاشقتر باشه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
معلومه ک ن! بعد دوسال ک دوراشو زده بری چکا ..دوروز دیگ باز ولت میکنه کسی ک یبار اینکارو کرده....در م ...

به نظرت رفتاراش و این حرفاش تو این مدت کم نرماله ؟؟؟یه بارم جدا شده

به نظرت رفتاراش و این حرفاش تو این مدت کم نرماله ؟؟؟یه بارم جدا شده

خب منک نمیشناسم این اقارو...ولی تو میتونی بهش فرصت بدی چندماه در ارتباط باشی اونوقت تصمیم بگیری

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
پس هم سنید ، چرا برگشته پشیمونه؟ ولی مردایی که می‌رن و دوباره میان احتمال رفتنشون زیاد

اره میدونم ..اصلا دیگه برام مهم نیست وقتی رفته ازم بیخبر مونده اصلا دیگه برام مهم نیست ..اره پشیمونه میگه بیا همو ببینیم ..هیچ حسی دیگه بهش ندارم ..کلا الان به هیشکی علاقه ندارم ..

اره میدونم ..اصلا دیگه برام مهم نیست وقتی رفته ازم بیخبر مونده اصلا دیگه برام مهم نیست ..اره پشیمونه ...

درمورد تاپیک قبلیت بگم که توی مدت کم این حجم از ابراز علاقه نرمال نیست عزیزم یا خودشیفته ست و لاو بامبینگ میکنه یا اختلال‌های روانی دیگه داره.

فعلا ۶ ماه اول به حرفا و ابراز علاقه ش جایگاه و اعتبار نده اگه بالای ۶ ماه همین بود کم کم میتونی بیشتر بررسیش کنی.

درمورد اکست هم من اگه جات بودم فرصت برگشت نمیدادم بازم باید خودت بررسی کنی که کی گذاشت رفت؟ اگه اون رفت که اصلا و ابدا برنگرد

درمورد تاپیک قبلیت بگم که توی مدت کم این حجم از ابراز علاقه نرمال نیست عزیزم یا خودشیفته ست و لاو با ...

اره شک نگن اختلال داره چون انقدر شخصیتش وابستست که حالمو بهم میزنه و اینکه خب طلاقم گرفته