سلام دوستان من تازه عضو شدم .من دوهفته قبل با یه اقایی اشنا شدم که این اقا ۴۴سالشه و قبلا یه ازدواج ناموفق داشته بعدم دوباره ۶سال با یه نفر بوده که کات شده .الان این اقااا به قدری به من ابراز علاقه میکنه و التماس میکنه بیاد خواستگاریم من واقعاا هیچ علاقه ای به این اقا و رفتاراش ندارم ..هیچ محبتی رو ازم دریغ نمیکنه اما نمیدونم چرا تو قلبم نمیره ..من ۳۴سالمه و تا حالا ازدواج نکردم .میترسم مامانم مخالفت کنه چون اون اقا یه بار ازدواج کرده .میگه اولین باره انقدر عاشق یه نفر شدم دیشب اصرار که بیا تو مهمونی خونوادگیمون تورو معرفی کنم ..همش درمورد ازدواج حرف میزنه ..چندبار خواستم برم به قدری التماس کرد که ول کردم ..مدیر تولید یه کارخونه هست ..حالا پیاماشو میزارم اصللا تو دلم نمیره خواهرانه بهم بگین چیکار کنم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!