2777
2789

به اصرار بقیه صیغه محرمیت با یکی خوندیم 

داشتیم مثله آدم آشنا می‌شدیم ولی خیر نبینه اونی که پیشنهاد داد 

صیغه رو که خوندیم نسبت بهش یجوری شدم 

حتی دوست ندارم باهاش همکلام شم 

الان نزدیک دو هفتس صیغه ایم سرجمع دو بار دستمو گرفته دوس دارم قطعش کنم همون دستو

میگم بزارید فسخ کنم من باهاش نمیتونم ارتباط بگیرم 

میگن حرف مردم چی نمیگن فهمیدن دختره یه عیبی داره ولش کردن

ولی می‌دونم بهونس می‌خوان ی مدت بگذره دوباره بزارنم تو عمل انجام شده

پسر خوبیه ولی ی ارزن ب دلم نمیشینه 

به خودشم یکم فهموندم دلم با ازدواج تو این سن نیس خودشو میزنه به گلابی گری

دیگه ن عصاب خانوادمو دارم ن پسررو 

صبح تا شب تو اتاقمم حتی دلم نمیخواد حمام برم 

از کارمم استعفا دادم

با عمم حرف زدم بیاد واسطه شه بهم بزنیم یجوری رفته حرف زده انگار من دلم پیش یکی دیگس

از همه جا موندم توروخدا بگید چ غلطی کنم

سن خودم۲۴اقا۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شو اگه واقعا به دلت نیست

چرا صیغه شدی اصلا😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

عزیز من اینو برای دفعه های بعدت میگم صیغه مال دختر مجرد نیست هیچ وقت این کار انجام نده دیگه بگن برای آشنایی بگو لازم نیست با هم حرف می زنیم اگه خوشمون اومد بعد چند ماه عقد میکنیم

24 سالته دیگه چه خبره انقدر ضعیف بازی ؟ قاطع یه جمله بگو می‌خواستیم آشنا بشیم که شدیم و نمیخوامش تمام 

حرف مردم و این خزعبلات هم بگو پشیزی برام ارزش نداره مجبورم که نمیتونید بکنید بشینم سر سفره عقد بشینم میگم نه آبرو تون رو خودم میبرم به پسره هم بگو تمومه مهریه هم نمی‌خوام برو به سلامت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ازدواج کردن مسئولیت و تهعده رابط شما رو بهم معرفی کرده اونی که انتخاب می کنه ادامه نده یا نه خود شما بودی و نامزدت حتی انتخاب صیغه هم با شما بوده 

چه ربطی به رابط داشت !! 

بعد هم ذات دوران نامزدی و عقد آشنایی بیشتر و عمیق تر هست پس قرار نیست هر کی محرم شد تا تهش ما رو خوشبخت کنه که ...

حالا که فهمیدی خوشت نیمده خب تمومش کن به حرف مردم و اینکه چه فکری درموردت می کنن به هیچ جات نباشه این زندگیه خودته خودتم مسئولشی 

نزدیک چهار ماهرنگم ک میزنه جواب نمیدموایمیسم عصابم آروم شه بتونم تحمل کنم اون نیم ساعتو

ببین اگر واقعا نمیخوایش و بعدا بابت اینکه بهم زدی پشیمون نمیشی نگران هیچی نباش من ۱۷ سالم بود میخواستن به زور شوهرم بدن گفتم از همین الان بگین نه چون من سر عقدم شده بهمش میزنم،الانم ۲۴ سالمه چند سال گذشته ذره ای پشیمون نیستم

24 سالته دیگه چه خبره انقدر ضعیف بازی ؟ قاطع یه جمله بگو می‌خواستیم آشنا بشیم که شدیم و نمیخوامش تما ...

این حرف درستی است، ولی اگر تو روند آشنایی پسر آشنا شد و فهمید طرف مورد پسندش نیست، میتونه کنار بکشه؟ بعدا نفرینش نمی کنن که نامردی کرد و با احساس دختر بازی کرد و خیانت کرد و فلان و بهمان؟ سوالم منحصر به استارتر و تاپیک نیست، کلی دارم میپرسم. چون معمولا میبینم دختر کنسل کنه چیزی نمیگن ولی اگر پسر کنل کنه دیگه انگار خیلی بد شده و پسر ظلم کرده و کار خیلی بدی کرده

هدف من افزایش آگاهی و شناخت نسبت به خانمهاست تا درک بهتری داشته باشم. می‌توانم دوستی خوب یا دشمنی خطرناک باشم؛ انتخاب با توست.

این حرف درستی است، ولی اگر تو روند آشنایی پسر آشنا شد و فهمید طرف مورد پسندش نیست، میتونه کنار بکشه؟ ...

ببین برادر من حتی میخواست خواستگاری هم بره اگر مورد پسندش نبود یه جوری رفتار میکرد که خود دختر بگه نه مثلا دختره شرط ادامه تحصیل میذاشت داداشم می‌گفت نه موافق نیستم ، در حالیکه الان خانمش داره دکترا میگیره نه تنها مخالف نبوده و نیست بلکه حامی هم هست 

ولی می‌گفت بذار دختر فکر کنه که اون رد کرده یا اون نپسندیده من برام مهم نیست این مسأله ولی برای دخترا مهمه 

اینو گفتم بدونی زاویه دید من هم با داداشم یکیه و تأکیدم روی اینه که اول تکلیف خودت رو با خودت روشن کنی مشاوره برید بیاید رفت و آمد کنید با خانواده ها بعد جدی کنید مسأله رو و زود از مرحله آشنایی گذر نکنید 

ولی اگر با این حساب رفتی جلو صیغه هم کردی یا نکردی هر جایی قبل از اینکه اسمت بره توی شناسنامه ش فهمیدی این آدم ، آدم من نیست قرار نیست با هم خوشبخت بشیم باید بیای بیرون فرایند آشنایی هم اصلا نیاز نیست طولانی کنی که وابستگی عاطفی ایجاد بشه دو ماه سه ماه زیر نظر مشاور کاملا کافیه بقیه ش دیگه وابستگی عاطفیه 

موندن و کش دادن به رابطه ای که قبولش نداری آسیب به هر دو نفره ، بمونی بعدا یه زندگی بی کیفیت ایجاد کنی تحت این عنوان که احساساتش موقع آشنایی به هم می‌ریزه که افتضاح تره ، کاری که بعدا با بچه میخوای بکنی رو موقع آشنایی می‌کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین برادر من حتی میخواست خواستگاری هم بره اگر مورد پسندش نبود یه جوری رفتار میکرد که خود دختر بگه ن ...

کاملا درست میفرمایید. البته این تکنیک که وقتی از دختری خوشت نیاد مستقیم بهش نگی ولی خودش بکشه کنار تا غرورش رو حفظ کنه من خودم همیشه بکار میگیرم و فکر کردم فقط خودم بلدم این تکنیک رو 😁. ولی اینطور که فهمیدم اسن یه استاندارد رفتاری هست که بهتره رعایت بشه...

با توضیحات شما رسمیت پیدا کرد برام که دختر میتونه مستقیم بگه ولی پسر نباید مستقیم بیان کنه یا بهتر است غیرمستقیم عمل کنه.

هدف من افزایش آگاهی و شناخت نسبت به خانمهاست تا درک بهتری داشته باشم. می‌توانم دوستی خوب یا دشمنی خطرناک باشم؛ انتخاب با توست.