2777
2789
عنوان

کشیدن دندون عقل

58 بازدید | 9 پست

دوستان سلام

من یه دندون هفت پایین فقط ریشه دارم یکی دیگه هم کنارش دارم که عقله و دکتر گفته که باید هر دوش باهم کشیده بشن

من از قبل باید بدونم تا استرسم کمتر بشه 

کسی تجربه داره بهم بگه حین کشیدم این دوتا دردی حس میشه؟ اذیتی چیزی؟ 

دندون عقل نیمه نهفتس یعنی سرش از لثه بیرونه 

اون یکی هم ریشست.

ممنون میشم بگید

اصلا هیچ دردی نداره من هفته پیش کشیدم بالاعه یا پایین ؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من دو تا دندون عقل کشیدم کوچک ترین دردی نداشت فقط از صدای کشیدنش تو دهنم چندشم میشد

ببین چون بی حسی میزنن اصلا چیزی متوجه نمیشی بعدشم یکم خونریزی با یه درد کوچیک داره که با مسکن بر طرف میشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایین چپ دندون هفت و هشت(عقل)

نه فقط وقتی بیحسی زد راحت بشین تا بیحس بشه..........به من دکتره گفت برو تو اون یکی اطاق بعد اومد برام بیحسی زد و گفت بشین تا کامل بیحس بشی منم به بقیه مریضام برسم.................منم نشستم به اس ام اس بازی تا اومد کشید برام مال من بخیه هم خورد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شما کدوم دندونت بود؟!

من کلا به تعداد موهای سرم دندونپزشکی رفتمو تجربه دارم........بالا پایین چپ راست همش یکیه ........هیچ دردی متوجه نمیشی