2777
2789
عنوان

بچه ها اینکه ادم خودش برا خودش گل بگیره خزه آیا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست
نه. من یبار رفتم گل بخرم یه خانمی اومد ک دستیار پزشکی بودن ک میرفتم مطبشون. بعد ایشون میگفتن من هرهف ...

لامصب گرونه یکم

منم میخوام لیست چیزایی که دوست دارمو با اولین حقوق بخرم

دلتنگ آواز قو🦢

تولایق عشقی ومحبت و لایق اینکه پارتنری داشته باشی ک حمایتت کنه وتشویقت کنه ووقتی انقد بیخیاله بنظرم باید روش فکرکنی! 

خانوادتو نتونستی خودت انتخاب کنی

یدونه انتخاب پارتنر باخودته خواهشا با دقت انتخابش کن

و راجب سوالت نه عزیزم تاباشه ازاین کارا برای خودت ک لایق بهترین هایی حتما بخر🤍🫂

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لامصب گرونه یکممنم میخوام لیست چیزایی که دوست دارمو با اولین حقوق بخرم

خیلی خوبه

بعدشم شماارزشت خیلی بیشترازایناس پس یک گل چیزی نیس هرچقدرم گرون باشه قراره برای یه شخص باارزش گرفته بشه ک وقتی عطرش بهش میخوره کلی لذت میبره. اصلا نگو گرونه چون داری برای کسی میخری ک خیلی دوستش داری اونم خودع خودتی🌺