2777
2789
هنوز ازدواج نکردین چقدر هولهکلا مادرا اینطورینجبهه گرفتن نداره پسرش بگه حالا برنامه نداریم

حتما حرفش شده اون بنده خدا هم نظرشو گفته

وگرنه بعیده هنوز نامزدن یهو بدون مقدمه همچین حرفی بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوات فرستادم واسه امضات عزیزم

ممنونم جان دلم🤍🫠🫂

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

منم عقدم

ما تا پنج سال بچه نمیخوایم

جاریم ک عروسی کرده بود انقدر بهش گفته بودن ک بعد چهار ماه باردار شد

ولی من اصلا طوری رفتار نمیکنم ک به خودشون اجازه ی دخالت بدن

همسرمم حامی منه

باحرف زدنش که شما باردار نمی شی  

شما شبا تنها هستین اینو یادت باشه  پس فقط با احترام بگو هرچی خدا بخواد به موقش

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

از من به تو نصیحت عزیزم 

اگه میخوای زندگیت آرامش داشته باشه 

اصلا دنبال حاشیه و حرف نباش

بشنو و بگذر 

نشین پیش شوهرت بگو‌ چرا مادرت فلان گفت چرا خواهرت بهمان گفت

در ظاهر تایید کنید بعد کار خودتون رو انجام بدید

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
حتما حرفش شده اون بنده خدا هم نظرشو گفتهوگرنه بعیده هنوز نامزدن یهو بدون مقدمه همچین حرفی بزنه

بله درسته منطقی تره

کلا مادرها نگرانند از اینکه بچه هاشون برای بارداری به مشکل بخورن اکثرشون نظرشون همینه

زود بچه دار بشید 

لزوما معنی دخالت نداره از نگرانی هست

اصلا نیازی نیست برنامه هاتونو برای کسی توضبح بدید اصلا حرف بچه مچه رووپیشش باز نکنید هی هم سعی نکنومتقاعدش کنی و دلیل بیاری که نه ما تصمیم گرفتیم بعد دو سال ما  تصمیم گرفتیم فلان کارو بکنیم یا نکنیم چون واقعا متقاعد نمیسن و میخوان حرف خودشونو به کرسی بنشونن که فلانی عروسی کرد دیر لچه اورد نابارور شد فلانی شوهر کرد دیر بچه دلر شد شوهرش طلاق داد وای سنتون میره بالا وای فلان‌میشه بیسار مبشه 

از این گوش بگیر از اون گوش در کن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

من همسرم اصلا اجازه دخالت نمی‌ده بخاطر همین خانواده اش چون می‌دونن بهشون میگه شما حرفی نزنین و...به این دلیل اصلا تو هیچ موردی حتی اظهار نظر هم نمیکنن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️