2777
2789

خودم که شکمم تخت نیس😂

شما ها بگین چجوری تخت کردین شکمتونو و چه ورزشایی کردین و چه رژیم هایی گرفتین؟

تونستین بازم با وجود تنبلی تخمدان شکمتونو آب کنین ؟

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکم گنده ای نداشتم از اول 

اما عمل کردم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
اونی که ۶۰.۷۰ کیلو باشه شکمش تخت باشه شرطه ۴۰.۵۰ کیلویی ها که تختن کلا

۶۰ ام ...و خب ۵۰ دیدم که شکمش تخت نبوده ولی خب خوشگل بود

قند مصنوعی حذف کنی فقط طبیعی بخوری به همراه کالری شماری فورا شکمت اب میشه

رژیم بهم نمیسازه نمتونم از وعده ام خیلی کم کنم یا اصلا به وعده نخورم 

جاهای دیگه ام هم لاغر میشه ؟ من فقط می خوام شکمم لاغر شه 

چقدر کالری مصرف کنم؟

بعد زایمان شکم پیدا کردین ؟ با عمل اینا سخته و پول میخواد که ندارم🥲😂

عزیزم شاید باورت نشه اما زایمانم سزارین بود یه کوچولو شکم داشتم ک از رو لباس کلا مشخص نبود 

خریت کردم ۳ ماه قرص چاقی فت فست مصرف کردم ک چاق شم 

خیلی لاغر شده بودم و کلا شکم اوردم  و خیلیم عوارض دیگه ای برام داشت 

مجبور به عمل شدم حدودا ۱۰۰ میلیون برام تموم شد 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍