maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6489 عنوان دانشگاه دقیقا چطوریه 171 بازدید | 18 پست میشه بگین ریز ب ریزدانشگاه دولتی چطوره؟ قوانینش خوابگاه نوع لباس ارایش همه رو بگین 1404/06/25 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 عزیزم اگه گفتن منم بلایک ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
بستنی_یخی_آلبالویی2 عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 166 اگه گفتن منم لایک کاربری دوستمه))))کاربری خودم فعلا معلق🌹
یکییییییییییی عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 509 لباس و آرایش که گیر نمیدن و فقط در حد حرفه.مگه اینکه دیگه واقعا لباس مناسبی نباشهخوابگاه هم مثلا شبا حضور غیابه و اگه نباشی به والدین زنگ میزنن.بستگی به خوابگاه داره.مثلا بعضی جاها6 باید خوابگاه باشی و بعضی 9
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6489 لباس و آرایش که گیر نمیدن و فقط در حد حرفه.مگه اینکه دیگه واقعا لباس مناسبی نباشهخوابگاه هم مثلا شبا ... وااای جدی حضور غیابه چ جالب
n1n2 عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 231 من دانشجو ام خودم میخوای حرمت احترام داشته باشی پیش بقیهفقط اینو بگم دختر هر چی سنگین تر بهترسنگین، رنگین با وقار برو و بیازیادم از خودت اطلاعات نده با همکلاسیهای پسر دوست هم نشو پشت سرت حرف میزنن.اصلااا وارد حاشیه های دانشگاه نشو
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 لباس و آرایش که گیر نمیدن و فقط در حد حرفه.مگه اینکه دیگه واقعا لباس مناسبی نباشهخوابگاه هم مثلا شبا ... واییییی چقدر زود مگه مدرسه ب خانواده بزنگن😂😂😂خب اگه بخوان برن سر کار و مثلا تا ساعت ۱۰ شب سر کار باشن چی؟ ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
روباه_خسته عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 616 مثل مدرسس،دولتی ها هم با همون بچه های که ترم۱بودی باهمونا میری بالاتر،حضورغیاب میکنن،تا۳تا بیشتر نمیتونی غیبت کنی،درس میپرسن،لول اپ شده مدرسس ازین جهت که خب بیشتر خوش میگذرخ هرچی میخوای میپوشی کاری به حجابت ندارن
یکییییییییییی عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 509 واییییی چقدر زود مگه مدرسه ب خانواده بزنگن😂😂😂خب اگه بخوان برن سر کار و مثلا تا ساعت ۱۰ شب سر کار ... خب اینطوریه دیگه.قوانینیه که هست.کسی که بخواد بره سر کار و دیر برگرده باید خونه اجاره کنهحتی پسرا هم حضور غیاب دارن
روباه_خسته عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 616 من دانشجو ام خودم میخوای حرمت احترام داشته باشی پیش بقیهفقط اینو بگم دختر هر چی سنگین تر بهترسنگین، ... ینی چی دوست نشه ادمن دیگه😂😂
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 خب اینطوریه دیگه.قوانینیه که هست.کسی که بخواد بره سر کار و دیر برگرده باید خونه اجاره کنهحتی پسرا هم ... وا خب شاید نتونه چقدر این قوانین بده ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
یکییییییییییی عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 509 وا خب شاید نتونه چقدر این قوانین بده اتفاقا لازمه به نظرم هرچی باشه خوابگاه مسعوله خبمثلا همین ترم اول یکی از پسرا تو دانشگاه دوستم گم شده بودیا مثلا اقوامم هم تعریف میکرد هم خوابگاهیش گم شده