2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس و آرایش که گیر نمیدن و فقط در حد حرفه.مگه اینکه دیگه واقعا لباس مناسبی نباشه

خوابگاه هم مثلا شبا حضور غیابه و اگه نباشی به والدین زنگ میزنن.بستگی به خوابگاه داره.مثلا بعضی جاها6 باید خوابگاه باشی و بعضی 9

هیچی اتفاقی نیست...هر سختی یا قشنگی ای توی زندگی ما کاملا برنامه ریزی شدست

من دانشجو ام خودم 

میخوای حرمت احترام داشته باشی پیش بقیه

فقط اینو بگم دختر هر چی سنگین تر بهتر

سنگین، رنگین با وقار برو و بیا

زیادم از خودت اطلاعات نده 

با همکلاسی‌های پسر  دوست هم نشو پشت سرت حرف میزنن.

اصلااا وارد حاشیه های دانشگاه نشو 

لباس و آرایش که گیر نمیدن و فقط در حد حرفه.مگه اینکه دیگه واقعا لباس مناسبی نباشهخوابگاه هم مثلا شبا ...

واییییی چقدر زود 

مگه مدرسه ب خانواده بزنگن😂😂😂

خب اگه بخوان برن سر کار و مثلا تا ساعت ۱۰ شب سر کار باشن چی؟

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

مثل مدرسس،دولتی ها هم با همون بچه های که ترم۱بودی باهمونا میری بالاتر،حضورغیاب میکنن،تا۳تا بیشتر نمیتونی غیبت کنی،درس میپرسن،لول اپ شده مدرسس ازین جهت که خب بیشتر خوش میگذرخ هرچی میخوای میپوشی کاری به حجابت ندارن

واییییی چقدر زود مگه مدرسه ب خانواده بزنگن😂😂😂خب اگه بخوان برن سر کار و مثلا تا ساعت ۱۰ شب سر کار ...

خب اینطوریه دیگه.قوانینیه که هست.کسی که بخواد بره سر کار و دیر برگرده باید خونه اجاره کنه

حتی پسرا هم حضور غیاب دارن

خب اینطوریه دیگه.قوانینیه که هست.کسی که بخواد بره سر کار و دیر برگرده باید خونه اجاره کنهحتی پسرا هم ...

وا خب شاید نتونه 

چقدر این قوانین بده

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

وا خب شاید نتونه چقدر این قوانین بده

اتفاقا لازمه به نظرم 

هرچی باشه خوابگاه مسعوله خب

مثلا همین ترم اول یکی از پسرا تو دانشگاه دوستم گم شده بود

یا مثلا اقوامم هم تعریف میکرد هم خوابگاهیش گم شده