2777
2789
عنوان

وزنم رو الان دیدم قلبم شکست خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 27 پست
من حتی جرات ندارم وزنمو بگیرم ولی میدونم از ۴۰ هم کمترهخیلی دیگه حالم داره بهم میخوره ازاین وضعیت

قدت چنده؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش حالت بهتر شد تونستی فراموش کنی و وارد رابطه شی

نه راستش ازدواج کردیم با اینکه خیلی مشکلات کشیدیم ولی چون هنوز دوست داشتیم لجبازی رو گذاشتیم کنار ومن به خانواده ام گفتم بدون اون میمیرم 

آخه اون موقع نامزدم بود عقد هم بودیم

اخه عزیزم من ۶۸ بودم وخیلی اندامم خوب بود بدون شکم وپهلو ولی الان لاغر شدم

وای من خیلی لاغر شدم و حساسیت کاری کرده که هر غذایی رو هم نمیتونم بخورم😭😭

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

۱۵۶ این حدودا

خب شما طبیعی هستش

ولی من تو سن رشدم

بد غذا شدم و حساسیت دارم و کم اشتها و قدم هم ۱۶۰

من باید چاق تر باشم 

خوب یه دکتر تغذیه برو شاید ویتامین نیاز داری

مامانم گفنش امشب اگه میخوای بریم

ولی من دلم درد گرفته واقعا 

چون ناهار خوردم عجب اشتباه کردم😑😑😑

خب شما طبیعی هستشولی من تو سن رشدمبد غذا شدم و حساسیت دارم و کم اشتها و قدم هم ۱۶۰من باید چاق تر باش ...

نه طبیعی نیست خدایی دیگه روم نمیشه برم بیرون😂

حتما یه چکاپ انجام بده