2777
2789

کابینت بالا رو نمی شه زیاد وسیله بزاریم سنگین می شه ممکنه کنده بشه  به نظرم کم عمق تر باشه ایمن تره

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به جات داره  ولی معمولا سی میگیرن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
کابینت بالا رو نمی شه زیاد وسیله بزاریم سنگین می شه ممکنه کنده بشه به نظرم کم عمق تر باشه ایمن تره

اره منم گفتم کابینت ساز میگفت دروغه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
اره منم گفتم کابینت ساز میگفت دروغه

کابینت کار برای کار خودش می گه که پول بیشتر بگیره 

فضای آشپزخونه خودت گرفته می شه 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

کابینت کار برای کار خودش می گه که پول بیشتر بگیره فضای آشپزخونه خودت گرفته می شه

اره به نظر خودمم ۳۰خوبه میگفت ۵۰ قشنگتره

کابینت بزرگتر برای پایین هیچ مشکلی نداره چون فضات بیشتر می کنه ولی اون بالا زیاد نمی شه وسایل سنگین گذاشته  کوچکتر باشه وزن خود کابینت هم کمتر می شه 

کابینت بزرگتر برای پایین هیچ مشکلی نداره چون فضات بیشتر می کنه ولی اون بالا زیاد نمی شه وسایل سنگین ...

به نظرتون ۳۰ قشنگه یا۵۰