من ۱۹ سالمه و پارسال سال اولم بود که دانشگاه میرفتم.برادر یکی از هم دنشگاهیام که دانشجو سال دوم پرستاری هست گاهی بعد از تموم شدن کلاس ها میومد سراغش که ببرش خونه من دیدمش واقعا آدم خوش قیافه ای هست و خب خودمم بدم نمیومد ازش.
موقع دانشگاه خواهر ایشون از توی گروه دانشگاه شماره منو پیدا کرده بود و پیام داد بهم که برادرم از شما خوشش اومده قصدش هم ازدواج هست اگه موافقی تا شماره شما رو بهش بدم و با هم دیگه آشنا بشین.من گفتم نه من اهل این مدل آشنایی ها نیستم
حالا چند روز پیش مادرش با گوشی همراهم تماس گرفت و گفت میخوام با مادرتون صحبت کنم.به مامانم گفته بود که دختر من هم دانشگاهی دختر شما هست و برادرش چند باری رفته سراغش دختر شما رو دیده و از دخترتون خوشش اومده اگه موافق باشید زیر نظر خودمون بچه ها با هم آشنا بشن و بیایم خواستگاری.مامانم هم گفته بود باید با دخترم و پدرش صحبت کنم.قرار شد چند روز دیگه این خانم زنگ بزنه و ببینه ما موافقت کردیم یا نه
این آقا پسر ۲۸ سالشه و نمایشگاه ماشین داره تو کار ساخت و ساز هم هست.لیسانس حسابداری داره و خوش قیافه.خونه و ماشین هم داره.و فقط همین دو تا بچه ان
حالا نمیدونم موافقت کنم و آشنا بشیم یا نه هنوز سنم پایین؟ببخشید تاپیکم تکراری شد🙏🙏