2777
2789
عنوان

برادر هم دانشگاهیم ازم خوشش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 28 پست
عزیزم ازدواج نیاز به بلوغ های چندگانه داره ،ممکنه کسی در سن 19 سالکی اماده ازدواج باشه و یکی با سن ب ...

بله کاملا حرفتون درسته.پس فکر کنم بهتره برم پیش روانشناس تا ببینم اصلا به اون بلوغ رسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کاملا حرفتون درسته.پس فکر کنم بهتره برم پیش روانشناس تا ببینم اصلا به اون بلوغ رسیدم

میتونین در اینترنت و سایت های معتبر درباره این بلوغ ها اطلاعات بیشتری بدست بیارین و اگه تصمیم بر اشنایی داشتین حتما زیر نظر مشاور معتبر مراحل شناخت رو طی کنین

اره دقیقا فامیل مسخره هم میکنن ادمو🤦‍♀️

مسخره نداره اما از حسادت خیلی غلطا میکنن من خیلی زخم خوردم

برای خواستگاری جلسه اول فقط خودت و پدر و مادرت باشید بهتره 

جلسه دوم بزرگتر فامیل مثلا پدربزرگات و مادربزرگات فقط بیان عمو و دایی و خاله و اینا اصلا دعوت نکنین حتی اگه خیلی صمیمی هستین

۸/۲۷ تصمیم به رژیم گرفتم تا قبل از بهمن باید به هدفم برسم وزن الان:۶۱ وزن هدف:۵۳                                 عشقم میشه یه صلوات برام بفرستی تا کارام درست شه؟💕 

خانوادم هم همینو میگن. میگم حالا آشنا بشید کسب که زورت نمیکنه.همیشه هم موقعیت های خوب صف نکشیدن تو ن ...

سنش یکم زیاده من باسن زیاد مخالفم اما شرایطش هم اوکیه باید زیاد تو مرجله آسناییت بمونین ببینین چجوره ذوق و شوق هردو تون البته توهم ماشاءالله الان عاقلی بالغی

درجستجوی‌عدالت...

مسخره نداره اما از حسادت خیلی غلطا میکنن من خیلی زخم خوردمبرای خواستگاری جلسه اول فقط خودت و پدر و م ...

اره همین کارو میکنم خیلی ها با حرفای الکی طرف رو از چشم آدم میندازن🤦‍♀️🤦‍♀️

سنش یکم زیاده من باسن زیاد مخالفم اما شرایطش هم اوکیه باید زیاد تو مرجله آسناییت بمونین ببینین چجوره ...

اره دقیقا باید حداقل ۶ ماهی توی مرحله آشنایی باشیم بعد مشاوره بریم🤦‍♀️

وقتی همچین کسی میاد و مثلااا خودتو مردد نشون میدی نشون نیده که تاپیکت فیکه عزیزم

آخه عزیزم یه سری مشکلات قبلا برام اتفاق افتاده که حالا دوست ندارم بازگو کنم و باعث شده یکم بترسم برای ازدواج 

و خب میگم شاید سنم پایین هست.بازم خواستگار خوب داشتم