2777
2789

من ۱۹ سالمه و پارسال سال اولم بود که دانشگاه میرفتم.برادر یکی از هم دنشگاهیام که دانشجو سال دوم پرستاری هست گاهی بعد از تموم شدن کلاس ها میومد سراغش که ببرش خونه من دیدمش واقعا آدم خوش قیافه ای هست و خب خودمم بدم نمیومد ازش.

موقع دانشگاه خواهر ایشون از توی گروه دانشگاه شماره منو پیدا کرده بود و پیام داد بهم که برادرم از شما خوشش اومده قصدش هم ازدواج هست اگه موافقی تا شماره شما رو بهش بدم و با هم دیگه آشنا بشین.من گفتم نه من اهل این مدل آشنایی ها نیستم 

حالا چند روز پیش مادرش با گوشی همراهم تماس گرفت و گفت میخوام با مادرتون صحبت کنم.به مامانم گفته بود که دختر من هم دانشگاهی دختر شما هست و برادرش چند باری رفته سراغش دختر شما رو دیده و از دخترتون خوشش اومده اگه موافق باشید زیر نظر خودمون بچه ها با هم آشنا بشن و بیایم خواستگاری.مامانم هم گفته بود باید با دخترم و پدرش صحبت کنم.قرار شد چند روز دیگه این خانم زنگ بزنه و ببینه ما موافقت کردیم یا نه 

این آقا پسر ۲۸ سالشه و نمایشگاه ماشین داره تو کار ساخت و ساز هم هست.لیسانس حسابداری داره و خوش قیافه.خونه و ماشین هم داره.و فقط همین دو تا بچه ان

حالا نمیدونم موافقت کنم و آشنا بشیم یا نه هنوز سنم پایین؟ببخشید تاپیکم تکراری شد🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحالت 

اسی خوشگلی چجوری هستی میشه خودتوتوصیف کنی؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

اگه اخلاق هاش اوکی باشه مشکل دیگه ای نداره

قبول کن شانس یبار در خونه ادمو میزنه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

از فامیلم اصلا مشورت نگیر فقط پدر و مادرت همین

۸/۲۷ تصمیم به رژیم گرفتم تا قبل از بهمن باید به هدفم برسم وزن الان:۶۱ وزن هدف:۵۳                                 عشقم میشه یه صلوات برام بفرستی تا کارام درست شه؟💕 

ببین عزیزم سنت خیلی کمه ،موقعیت آقا خوبه ولی اون شخص سن درستش پیگیر شده ،دیگه خوشی و هیجاناتش تمام شده ،تو تازه داری شخصیتت رو موشکافی میکنی و شکل میدی و وقتی بری وارد این مسئولیت و حیطه متفاوت بشی پشیمون میشی سنت کمه درستو بخون برو سرکار و خودتو بشناس و مطمئن باش تو تازه داری به چشم میای و افراد بهتری هم میتونن برات باشن الان خیلی راه داری لذت ببر کیف کن خونه بابات و خودتو توی این دردسرا ننداز الان