2777
2789

خواب دیدم یه مردی نشسته روی مبل قشنگ مثل این خانا لباس قرمز ساتن پوشیده بود چند تا زن هم بهش آویزون بودن بهم گفت میدونی من کیم ؟ خودش جواب داد پسر ابلیس😶 ببین داشتم میمردم از ترس بعد شروع کردم به قرآن خواندن بعد با یه حالت تمسخر آمیزی گفت داری قرآن میخونی قشنگ پوزخند میزد وای چشماش کشیده و مشکی بود با موهای مشکی که تا شونه اش می‌رسید 😶🌝 

جدیدا رمان نخوندی؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد با لباس قرمز ساتن و عنوان «پسر ابلیس»

رنگ قرمز توی خواب معمولاً نشونه‌ی هیجان‌های شدید، خشم، یا میل‌های پرقدرت (شهوت، قدرت‌طلبی، عصبانیت) هست.

«پسر ابلیس» می‌تونه نماد وسوسه، ترس‌های پنهان، یا بخشی از روانت باشه که احساس می‌کنی تو رو به سمت کارایی می‌کشه که دوست نداری.

اینکه چند زن بهش آویزون بودن، می‌تونه نشون بده که این وسوسه یا انرژی منفی همراه با جذابیت و فریب میاد.

۲. واکنش تو – قرآن خواندن

این نشون میده که تو ناخودآگاه وقتی با چیزی ترسناک یا منفی روبه‌رو می‌شی، به ایمان و معنویت پناه می‌بری.

پوزخند اون مرد نشونه‌ی اینه که ترس درونت فکر می‌کنه کافی نیست یا شاید حس می‌کنی ایمانِ تو زیر سؤال رفته.

۳. چهره‌اش (چشم‌های کشیده، موهای مشکی تا شانه)

توصیف دقیق نشون میده که تصویرش خیلی پررنگ تو ذهنته؛ معمولاً این یعنی یه بخش از ضمیر ناخودآگاهت (ترس، میل، یا فردی در بیداری) با این ویژگی‌ها برات شاخصه

ای کاش رمان میخوندم😶

چه جالب پس 

ترسیدی یا تعجب کردی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مرد با لباس قرمز ساتن و عنوان «پسر ابلیس»رنگ قرمز توی خواب معمولاً نشونه‌ی هیجان‌های شدید، خشم، یا م ...

من چندین شب خواب میبینم خونم پر از مگسه این دلیلش چیه ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به نظرم نماز اول وقت و صلوات و قرآن برای سلامتی و ظهور امام زمان رو رها نکنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من هر شب خواب جنگ میبینم/

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

حالا من شش صبح یه خواب دیدم یه زن و شوهر قفل خونمون و با کلید وا کردن من هی زنگ میزدم به پلیس جواب نمیداد اومدن تو زنه بهم میگفت با شوهرم س.  ک کن داشتم سکته میکردم شوهره میگفت وایستا اول طلا هاشو برداریم بیدار شدم روز بود خدا رو شکر قلبم میزد تند تنددد

من چندین شب خواب میبینم خونم پر از مگسه این دلیلش چیه ؟

برداشت‌های سنتی و نمادین

آلودگی یا گرفتاری: در بسیاری از فرهنگ‌های شرقی، مگس نماد چیزهای مزاحم، آلودگی یا نگرانی‌های ریز و سمج است.

مسائل حل‌نشده: جمع شدن مگس زیاد ممکن است نماد افکار منفی یا مشکلاتی باشد که «جمع» شده‌اند و توجه شما را می‌طلبند.

۲. نگاه روان‌شناسی

استرس و اضطراب: اگر این خواب چند شب پشت سر هم تکرار می‌شود، شاید نشانه‌ی استرس یا ذهن درگیر باشد. مغز در خواب سعی می‌کند احساسات سرکوب‌شده را به شکل تصویر (مگس‌ها) نشان دهد.

حس مزاحمت یا شلوغی ذهنی: مگس‌ها موجوداتی کوچک ولی مزاحم‌اند؛ این می‌تواند بیانگر افکاری باشد که آرامش شما را به‌هم می‌زند.