2777
2789
۱۸ ازدواج کنه ک چی بشهمتاهلی اونقدام که میگن اسون نیستا کلی مسئولیت داره عزیزم سن الان تو عالیه برا ...

هیجده هم خوبه مگ هیجده بچست مسئولیت قبول نکنه ادما مول هم تحمل ندارن من اگ هیجده ازدواج میکردم حیف و میل نمیشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر ۱۸ ساله چه ازدواج چه دوستی اشتباهه عزیزم.زیر سن قانونیه آدم تو سنین.الان نیاز جنسی بهت فشار اورد ...

حالا انگار من چندسال پشت کنکور موندم دانشگاه رفتم ترم اخرم چ دستاوردیییی دارم عشقم توایران زندگی میکنیما

پس دیگه چه کاریه ازدواج کنیالان شرایطت که بهتره

میگم دلم میخاد روم سخت بگیره ازادم نزاره حس مهم بودن دارم اونموقع 

بی غیرتم نباشه اصلا دوسم داشته باشه

میگم دلم میخاد روم سخت بگیره ازادم نزاره حس مهم بودن دارم اونموقع بی غیرتم نباشه اصلا دوسم داشته باش ...

خب همین الانم این شرایطو داری 

سخت گیری غیرت …

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

حالا انگار من چندسال پشت کنکور موندم دانشگاه رفتم ترم اخرم چ دستاوردیییی دارم عشقم توایران زندگی میک ...

عزیزم فرقی نداره درسته که پیشرفت تو ایران سخت تره ولی همیشه درس و تحصیل مورد تاییده چون به آگاهی آدم اضافه می کنه.

بین دو تا آدمی که یکیش دانشگاه خوب درس خونده و بعدش رفته سر کار و تو اجتماع فعالیت کرده و با آدم های مختلفی معاشرت داشته با اونی که از ۱۵ سالگی دغدغه اش شوهر و خواهر شوهر و مادر شوهر و بچه بوده به نظرت کدومشون ذهنش باز تره و آگاه تره؟؟

اگر رشته‌ی خوبی می خونی چرا به مهاجرت فکر نمی کنی؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عزیزم فرقی نداره درسته که پیشرفت تو ایران سخت تره ولی همیشه درس و تحصیل مورد تاییده چون به آگاهی آدم ...

الان مثلا انگار من چهار تا مسایل ریاضی انتگرال تودانشگاه پدرم دراومد حل کنم هیچ ب اگاهیم اضاف نشد بایر قرص روان و اعصاب بخورم درسای چرت

عزیزم فرقی نداره درسته که پیشرفت تو ایران سخت تره ولی همیشه درس و تحصیل مورد تاییده چون به آگاهی آدم ...

مهاجرت نمیخام بکنم وطنم دوست دارم غربته اونور 

سرمایه میخاد

حداقل زندگیش سالم بوده از چهار تا پسر مریض توجامعه اسیب ندیده

الان مثلا انگار من چهار تا مسایل ریاضی انتگرال تودانشگاه پدرم دراومد حل کنم هیچ ب اگاهیم اضاف نشد با ...

عزیزم کاش می تونستم بیشتر از این کمکت کنم.

دیگه نمیدونم چجوری بهت بگم که ذهنیتت اشتباهه.

خودت باید به این درک برسی که زندگی یک انسان تو ازدواج خلاصه نمیشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

مهاجرت نمیخام بکنم وطنم دوست دارم غربته اونور سرمایه میخادحداقل زندگیش سالم بوده از چهار تا پسر مریض ...

همه وطنشون رو دوست دارن.

از این جهت بهت گفتم که گفتی خانواده‌ی سخت گیری داری.

وقتی ازشون دور باشی نمی تونن مدام کنترلت کنن و اختیار زندگیت میاد دست خودت.

شوهر فرق داره خسیس نباشه حله خانوادم بخاطر خساستشون نمیزارن مسافرت برم یکمم ابروشون بیشترش خساسته

نمسفهمی درک نمیکنی فکر میکنی خونه شوهر کاخ شاهزاده سیندرلاست خانواده هرچقدرم بد باشه لختتو از خونه پرت نمیکنه بیرون 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو