اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦 یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕
اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
به صدا ها ناراحتم مثل ملچ ملوچ . راه رفتن. حرف زدن با صدای بلند. گاهی هم به طرف گیر میدم اینجوری بشی ...
منم یکم اینجوریم
INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦 یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕
شاید واقعا زیادی سخت میگیری و بزرگش کردی!! شماها برید خوابگاه ویا اگه میشد برید سربازی یه عده بفهمن اینارو حسابی اذیتتون میکنن!!
یا مثلا سر کنکور یکی این مدلی کنارت باشه چی؟
آسیب میبینی اینطوری، بی خیال باش!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.