2777
2789
عنوان

گازگرفتگی انسان

87 بازدید | 7 پست

با خواهرم دعوام شد عین سگ وحشی اومد پامو گاز گرفت دختره ی وحشی خاک تو سر

الان دارم از درد میمیرم به خودم میپیچم مثلا از رو لباس گاز گرفته دندوناش رفته تو پام 

تو عکس زیاد معلوم نیست پام کبود دورشم قرمز خیلی درد دارهههههه

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر دردناکه مگه؟ 

منم زیاد گازمیگیره پسرم دردش همون اولشه😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اینقدر دردناکه مگه؟ منم زیاد گازمیگیره پسرم دردش همون اولشه😂

به قرآن کل دندوناش رفته تو پام جای دندوناش متورم شده اومده بالا

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

واکسن کزاز بزن😂

مگه برای حیوونا نبود؟