2777
2789
عنوان

باز خرید بیمه عمر

34 بازدید | 1 پست

من سال ۹۳ بیمه عمر رو با ۳۰۰۰۰ تومن شروع کردم و اقساط رو اول ماهیانه وبعد ۳ ماهه پرداخت کردم تا به امروز که ۱۱ سال گذشته

یه ماهه پیش شوهر خاله م که بیمه مان بوده و با ۸۰۰۰۰ تومن شروع کرده وبعد هفت سال به علت مصرف متادون فوت کرد 

وقتی به بیمه مراجعه کردند اول گفتند تقریبا ۵۸۰۰ واریز کرده وارزش باز خریدش میشه ۲۶ میلیون 

و بعد از بردن مدارک وگواهی فوت گفتند چون توده باعث مرگش شده فقط همون ۵۸۰۰ رو میدیم

منم دیدم فایده ای نداره رفتم باز خرید کردم گفتند ۶ میلیون تقریبی واریز کردی ۱۲۸۰۰ باز خرید میکنم گفتم مشکلی نیست

حالا نمیدونم کارم درست بود یا نه

میخوام همین پول رو صندوق طلا بگیریم مطمئنا بعد ۱۹ سال که بیمه می خواست به من ۴۰۰ میلیون بده بیشتر میده

سلام

زیارتی هستم نماینده جنرال بیمه آسیا

به ضرس قاطع خدمتتون میگم که کارتون اشتباهه و بازخرید کردن بیمه عمر یکی از بزرگترین اشتباهاتیه که متاسفانه مردم دچارش میشن و بسیار دیدم کسانی که از این مورد ضربه های بدجور خورده اند

من به شخصه نه تنها بهتون می گم بازخرید نکنید بلکه توصیه می کنم که با توجه به اینکه حدود یازده سال از خرید بیمه نامه عمرتون گذشته به فکر خرید بیمه عمر دوم باشید که چتر حمایتیتون گسترده تر بشه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست