2777
2789

تقریبا همه سالو خونه ام هیچ دوستی ندارم چقدر به شوهرم گفتم پسرمو کلاس بفرسته میگه نه خسبسه نه تفریح خاصی میریم نه مهمون داریم نه خرید تو هر جمعی هیچ حرفی برای گفتن ندارم همه از کلاس رفتن لباس خریدن طلا خریدنشون مهمونیاشون حرف میزنن من اگه حرفی هم بزنم حوصله سر بره البته بخاطر اوضاع زندگیم به شدت افسرده شدم به طوری که دکتر دیروز گفت باید بستری بشی کسی هست انقدر شرایطش بد باشه خاک تو سرم بچه دوم آوردم به اصرار شوهرم اونم مشکوک به بیماریه دلم میخواد همونقدری هم که بیرون میرم نرم چون با نگاه و حرفای مردم مواجه میشم کاش بمیرم جرات ندارم خودمو بکشم از شدت فشار روحی تپش قلب وحالت تهوع دارم به مادرم گفتم دیگه نمیتونم تحمل کنم می‌خوام جدا شم رفت به خواهرم گفت این یکی رو زیر نظر داره میخواد طلاق بگیره شوهرش باید گوشیشو ازش بگیره به خونه زندگی وبچه هاش برسه میخواد طلاق بگیره که خونمو از چنگ من دربیاره بعد دوتایی باهم حرف میزنن خواهرم باهام قطع رابطه کرده مادرمم به شدت سرد برخورد می‌کنه زنگ زدم مشاوره گفت از بهزیستی کمک بگیر  

خوب من باهات دوست میشم

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

دورت بگردم امان از خانواده بی فرهنگ و نادون بیا خودم بات دوست میشم خودکشی چیه فدات شم شما الان مامان هستین 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم امان از خانواده بی فرهنگ و نادون بیا خودم بات دوست میشم خودکشی چیه فدات شم شما الان مامان ...

بخدا دیگه نمیکشم دارم اشک میریزم فشار زیادی رومه دکتر گفت هر موقع فکر خودکشی کردی با خواستی بلایی سر بچه بیاری به من پیام بده شرایطت خیلی وخیمه باید بستری بشی دارو بگیری ولی چون میگی بچه کوچیک داری و کسی رو نداری فعلا با دارو ادامه بده ببینیم چطور میشه 

انقدر دلم میخواد یه دوست مجازی و غریبه داشتم که همدیگه رو نشناسیم بتونم ریزترین مسائل زندگیم هم باهاش درمیون بزارم و از فاش شدنش نترسم

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
بخدا دیگه نمیکشم دارم اشک میریزم فشار زیادی رومه دکتر گفت هر موقع فکر خودکشی کردی با خواستی بلایی سر ...

مامانت دور از جون نمی‌فهمه قدیمی ابجیتم نمی‌فهمه بخدا یک رو به حرفم می‌رسی ک هیچکس جز خودت برات مهم نباشه عزیز دلم 😘 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ماهستیم توروخدا به این چیزا فکرنکن،الان تو مادر هستی یه سری مسئولیتای به خصوص داری،والا مرگ چاره ی کار نیست اونجا با جامِ شراب و شیرینی ازمون پذیرایی نمیکنن،صد درجه تنهایی توی قبر و عذاب جهنم ترسناک تره🥲باما حرف بزن درخواست دوستی بده بخدا هر موقع بتونم کمکت میکنم منم هیچ دوستی ندارم دنیای واقعی ولی اینجا کلی آدم خوب میشناسم که مطمئنم میتونم مشکلاتمو بهشون بگم

درجستجوی‌عدالت...

منم هیچ دوستی ندارم 😭😭چند سالته

متاهلی؟ خیلی خستم دیگه دارم متلاشی میشم این خلاصه ترین از زندگیم بود حتی فکر میکنم که از خونه فرار کنم تو نت زدم بهزیستی قبول میکنن یا حرم امام رضا به عنوان خادم کار کنم جای خواب میدن که البته هرکسی رو قبول نمیکنن به هیچ نتیجه ای نرسیدم 

امام رضا عليه السلام ـ در تعريف «امام» ـ : امام ، همدم و رفيق است و پدر مهربان ؛ و برادرِ همسان است و مادر نيكوكار به فرزند كوچكش .

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

منم امسال که پشت کنکور موندم همش تو خونه ام

منم بچه بودم رویاها داشتم

اما سمت هرچی رفتم جوابش شد نه

نقاشی؟ نه. کاراته؟ نه.  روبیک؟ نه 

مسخرس نه؟ منم دلم می خواست یه مهارت یاد بگیرم

دلم می خواست حرفی واسه گفتن داشته باشم اما نشد

خودت باید حالتو خوب کنی چون دنیا و آدماش خیلی وقته بی رحم شدن. هیچ کس دستتو نمی گیره

تا کی می خوای به حرف مردم باشی؟! هان؟

برو واسه خودت بیرون. خودت تنها برو قدم بزن. 

برو رستوران. حداقل یه روز فقط به فکر خودت باش.

حداقل یه روز ولخرجی کن. میتونی با بچه هات بری یا تنها.

زندگی کن. برو دم مغازه و اسه خودت خرید کن لباس بخر خوراکی بخر. روحیه تو از دست نده.

میتونی افسردگی از کجا ریشه می گیره؟ از دوست نداشتن خودت. اهمیت ندادن به خودت. فکر و غم و غصه زیاد.

آهنگ شاد نذاشتن. نرقصیدن.

مادر و خواهرت بهت اهمیت نمیده؟ خب به درک

خودت که نمردی هنوز.... خودت به خودت اهمیت بده

خسته تر از اونی هستم که تصور کنی...

الهی بگردم عزیزم منم یه مادر بی فرهنگ دارم که تا حالا هیچ ضربه ای نبوده که بهم نزده باشه چه از لحاظ روحی چه از لحاظ جسمی بعد میگن بهشت زیر پای مادراس

عزیزم اگه شرایطشو داری حتما به یه روانپزشک مراجعه کن من یه مدتی دارو میخوردم خیلی خوب بود حالم.. فقط نذار مادر یا همسرت بفهمن 

چون مامان نفهم من جلوی همه انگ روانی بودنو بهم زد 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers