سلام دوستان. دخترم روز چهارم تولدش بخاطر زردی ۱۸ونیم بیمارستان بستری شد و بعد از دو روز با زردی ۷ و نیم مرخص شد. بعد از ۴۸ ساعت که دوباره باید ازمایش میداد یعنی روز نهم زردیش ۹ و نیم شده بود و دوباره دو روز بعدش یعنی روز یازدهم احساس کردم زردتر شده بردیم ازمایش که بیلی روبینش توی ۱۱ روزگی نزدیک ۱۴ بود دکتر ۳ روز دستگاه توی خونه تجویز کرد با ۵ روز یک چهارم قرص فنوباربیتال هر ۱۲ ساعت که همه رو انجام دادیم وبردیم دکتر که گفت خوبه و ۴۸ساعت بعد ازمایش بدین که جواب ازمایش در ۱۷ روزگی ۱۲بود و دکترش دوباره گفت ۳ روز توی خونه زیر دستگاه بزارید که ما دستگاه اوردیم خونه ولی بچه دیگه طاقت دستگاه نداشت و خیلی اذیت میشد و هی بالا می اورد. دکترشو عوض کردم که گفت توی این سن دیگه درمان نمیخواد و خودش خوب میشه ولی الان که ۳۹ روزشه پوست کل بدنش تیره شده و صورت و گردن و شکمش وقتی انگشت میزارم و برمیدارم زرده. بعضی روزها خوبه ولی بعضی روزها زردتره. خیلی نگرانم . خواهشا اگه کسی چنین مشکلی داشته راهنمایی کنید.
ترنجبین دم کن بده نی نی ، روزی چن قاشق.. خودتم غذای گرمی نخور زیاد.. منم دخترم زردی داشت البته کم بود با همین خاکشیر و ترنجبین حل کردیم زردیشو.. البته حجامتم کردیم، اهان یادم اومد دکترم فنوباربیتال داد خخخخ اخییی کلی کار کردیم ک...😂😂😂
سه روزه بود ۱۵ بود.دستگاه نزاشتم قطره شو مرتب دادم
هر چهار پنج روز ازمایش داد کم کم اومد پایین تا دو ماه بود ولی.
شیر زیاد بده
ترنجبین و شیرخشت هم خودت بخور هم نینی
زیاد هم گرمش نکن
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
دختره منم تا ۲ماهگی اینجوری بود. چقد یه روز درمیون میرفتیم ازش خون میگرفتیم بنده خدا داغون شد اب شد انقد جیع زد موقع خون گرفتن. اخر سرم بردمش پیشه یه متخصص خوب چقدم غر زد چرا دیر اوردی بچرو پیشه منو و زودی نوشت اورزانسی ازمایش بردم بیمارستانه پارس (تهران) ۴۰۰ تومن دادم و دوهفته بعد جواب اومد که همه چیش سالمه و خود به خودم خوب شده بود. دکتره گف بچه شما ازون دسته ادماییه که سره ۲ماهگی کبدش کامل شده .
الان اون قرص چی بود که دادی اونکه مال بیماریهایی تشنجیه😖😖😖بعدم عزیزم من دخترم زردیش ۲۰ بود نزدیک بود خونشو عوض کنن که من همراه با شیر خودم شیرخشک بهش میدادم بعدم ترنجبین و شیرخشت حل میکردم روزی یه قاشق چای خوری بهش میدادم خودم خاکشیر و عرق کاسنی و عرق شاهتره خیلی میخوردم که کم کم زردیش اومد پایین . بعدم پوستش تا مدتها تیره بود بعد کم کم رنگ پوستش تغییر کرد سفید شد 😒😒
زیاد بود نخوندم تیتر و خوندم پشت گوش نوزاد رو تیغ میزنن خوب میشه زردیش ، زردی رو با دستگاه باید نشو ...
من روزه سوم بچم دمه عروب بود دیدم سفیدی چشمش زرده. بردم دکتر گفت زردی سه مرحلست وقتی پاهاش زرده یه مرحلست وقتی دساشو شکمش زرده یه مرحله و مرحله اخرم که زیاد میشه و خطرناک دوره دهنو دماعو و مخصوصن چشمه بچه زرد میشه و گف الان چون چشاش زرده من میگم باید ۱۵ و خورده ای باشه که همون شبونه بردم ازمایش دیدم راس گفته.
عریزم راسی منو شوهرم رو بچه خیییییلی حساسیم مخصوصن شوهرم که با این کاراش دیونمون کرده بود. اما یکی از فامیلاشون سرپرستاره بیمارستان بود گف اگه میخوای زردی بچت خوب شه به حرفه من گوش کن لیموشیرین روزی ۲قاشق چایخوری بهش بده زود میاره پایین زردیو گفت از داروها شیمیایی که به نوزاده بدبخت میدن بهتره و عوارصیم نداره. گفت من به شخصه خودم معجزشو از دارو تو اینهمه سال که کار کردم بیشتر دیدم. هیچی دیگه ماهم اینکارو کردیم گفتیم کاش زودتر انجام میدادیم. بچم خوب شد سره دوماه.