2777
2789

سلام منم شرایطم تقریبا مثل شماست 

حدودا ۲ هفتس دارو هامو شروع کردم 

و حتی امروز هم لرز داشتم و استرس زیاد...البته من سردرد و سرگیجه هم دارم...و تهوع

برید دوش آب خیلی گرم، تقریبا بهت کمی آرامش میده 

امیدوارم خوب بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فکر همه مشکلات از فکره و مشکلاتی که در کودکی داشتیم

من اگه سرگذشتمو تعریف کنم همه فکر میکنن تخیلیه کاش بچه دوم نمیاوردم من دیگه سنگ‌شده بودم ولی فکر سلامتیش داره منو متلاشی می‌کنه 

سرگرم کن خودتو. ورزش و کلاس رقص و شنا و هنری و ...

نمیتونم بچه کوچیک دارم هم اینکه شوهرم خیلی منو تحت فشار میزاره بهم پول نمیده دیروزم رفتم دکتر یه تیکه طلا فروختم که همونم خرج شد نباید بچه میاوردم میخواستم شروع کنم قرص جلوگیری بخورم که متاسفانه فهمیدم باردارم حالا بچه هم مشکوکه ممکنه بیمار باشه منم دارم ازبین میرم 

عزیزم بیا صحبت کن من خودم ۱۶ سالمهصبحا استرس دارم وقتی میخوام برم بیرون بی قراری و اضطراب دارماز است ...

زود تر به فکر خودت باش که به جایی نرسی که پشیمون شی چرا زود تر درستش نکردی...

من اگه سرگذشتمو تعریف کنم همه فکر میکنن تخیلیه کاش بچه دوم نمیاوردم من دیگه سنگ‌شده بودم ولی فکر سلا ...

عزیزدلم این روزها تموم میشه و تو دوباره سلامتیت رو به دست میاری شوهرت باهات همراه نیست خودت که میتونی حال خودت رو خوب کنی با بچه هات پارک برو با هم حرف بزنید خودتو سرگرم کارای خونه کن به خودت برس روحیه بگیری نزار کا ای خونه رو هم جمع بشن که استرس بگیری داروها رو به موقع بخور خیلی زود حالت خوب میشه دختر دایی من به حدی حالش بد بود که نمیتونست غذا دهنش بزاره انقد از شدت استرس دستاش میلرزید اما الان خداروشکر خیلی حالش خوبه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
سلام منم شرایطم تقریبا مثل شماست حدودا ۲ هفتس دارو هامو شروع کردم و حتی امروز هم لرز داشتم و استرس ز ...

من همشون دارم هیچ علاقه به دوش گرفتن ندارم قبلا روزی یکبار یا دوبار میرفتم الان آب به تنم میخوره حالمو بد می‌کنه قبلا دلم میخواست فقط یجا دراز بکشم الان بی قرارم حتی نمیتونم بشینم یا بخوابم 

عزیزدلم این روزها تموم میشه و تو دوباره سلامتیت رو به دست میاری شوهرت باهات همراه نیست خودت که میتون ...

منم نمیتونم غذا بخورم الان بزور قرصمو با یکم آب خوردم اصلا نای رسیدگی به خونه رو ندارم منی حتی یدونه طرف تو سینم نبود الان خونم بازار شامه همش سعی میکنم که بلند شم قوی باشم بچه رو میبینم حالم به شدت خراب میشه بچه رو نمیتونم بیرون ببرم متاسفانه همه نگاه میکنن حالم بدتر میشه