2777
2789

ی همسایه داریم دستش به دهنش میرسه ولی بچه دار نشد تا تقریبا پنجاه سالگی و خیلی درمان کرد ولی بی‌فایده بود .

تا اینکه چهارسال پیش ی پسر پنج ساله سرپرستی گرفتن 

میاد با پسرم بازی میکنه 

دیروز به پسرم داشت یواشکی میگفت تو مامان بابای واقعی خودتو داری؟

وای قلبم فشرده شد.پسرم۱۲ سالشه و از هیچی خبر نداره 

قلبم مچاله شد :) چقدر بچه به این‌موضوع فکر می‌کنه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ما چه کار کنیم 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

آخی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بلاخره اونام سرنوشتون اینه من بیشتر دلم واسه اونایی میسوزه که هیچ وقت به سرپرستی گرفته نمیشن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

میترسم از روزی که پسر من بفهمه 

چون خیلی به هم وابسته هستن و تقریبا چهار ساله باهم بازی میکنن تو اپارتمان 

اپارتمان ما جای خوبیه و جمعیت کمی داره.و پسرم همبازی بغیر این نداره 

حالا من خیلی هم آدم بدی هستم 

تا دعواشون میشه و فحش میدن تو دلم میگم وای نکنه این پسر زیر دست بابای قاتل یا معتاد و بی فرهنگی بزرگ شده و خیلی رو رفتارش حساس شدم 

خوب نبایدتو این سن به بچه میگفتن

وقتی پنج سالش بوده سر پرستی گرفتنش ، یادشه قبلاً نداشتشون حتما 

پسر خاله من به سر پرستی گرفته شده تو ۲ سالگی گاهی به خالم میگه مامان تو ابروهات خیلی پهن بود خیلی پوستت سیاه بود چرا الان اینطور نیستی ؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤