2777
2789

کالری شماری

برنامه کالری شمار مثلن مانکن نصب کن

زیره و کرفس هم هستن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کالری شماریبرنامه کالری شمار مثلن مانکن نصب کنزیره و کرفس هم هستن

خب کالری شمار چه ربطی به اضافه کردن وزن داره ؟ قسمت های جدا داره ؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

شیر خشک به بچه هاشم نمیرسه چه برسه به من😂

🤣🤣🤣خب جوانه گندوم بخور چای هلی بخور اشتهات زیاد شه زیاد بخوری ب قرص و اینچیزای ک یهو چاقت کنن نرو سمتشون

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨

خب کالری شمار چه ربطی به اضافه کردن وزن داره ؟ قسمت های جدا داره ؟

وا چطو ربط نداره

من قبل کالری شماری فک میکردم زیاد میخورم، کالری شماری ک کردم فهمیدم خیلی کم میخورم

یواش یواش میزان کالریتو ببر بالاتر

شله زرد، شیربرنج ، عدسی، بلغور، اش رشته، سمبوسه،‌ایناکالری بالایی دارن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بابا خواهر من چاق شدن که سخت نیس هر چی چیز خوشمزست بخور کیک بخور شیرینی بخور پیتزا بخور کوبیده بخور بستنی بخور وای به به 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌