2777
2789
عنوان

از زنداداشم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 64 پست
اینجا کامل توضیح میدن بازم حق رو میدن به عروس خیلی جرات داشتی اینجوری تاپیک زدی😁

والله منم از زنداداشم متنفرم اگه بگم شما هم ازش متنفر میشی ولی دعای بد در حق بنده خیلی بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم حق با هر کی باشه اسی نباید بگه خداروشکر که جواب آزمایشش منفی بوده و بچه دار نمیشه

حالا مورد استارتر رو نمیدونم حق داره یا نه ولی بعضی وقتا طرف کاری میکنه که به خاطرش اعدامش میکنن دیگه نفرین که چیزی نیست!ادما رو دست کم نگیرین کارهای وحشتناکی از دستشون برمیاد

دوسال همش ؟ انگار دویست سال ازدواج کرده که اینطور حرف میزنی . نکنه باید بچه رو با جهیزیه میآورد 😐🧑 ...

من اول فکر کردم نوشته ده ساله.دو سال که چیزی نیست مطمئنم به زودی بچه دار میشن

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

چرا شما باید تا این حد از زندگیشون خبر داشته باشید که بدونید رفته آزمایش و منفی بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اون بد ذات نیست 

ولی حتما ساده و نادونه که تازه بعد دوسال ازدواج میخواد بچه دار بشه فرتی جواب آزمایش میگه به بقیه 

عروس های مردم تا چند ماهگیشون خانواده شوهر رو خبر دار نمیکنن که حامله ان

اما شما که برای داداشت و زنداداشت از ناراحتیشون خوشحال میشی خیلی دلت بده وای چقد یه خواهر شوهر میتونه ترسناک و بد باشه 

واسه همینه که پیامبر فرمایش میکنه تا کاری انجام نشده نگو و از خوشیهات و ناراحتی هات به کسی نگو

امضات

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

من از خواهر شوهرم متنفرممم یعنی بخوام تعریف کنم شاید چند صفحه تاپیکت بره جلو ولی اونم بچه دار نمیشه ...

ببین من برادر شوهر خوبی نمونده بلشه که بهش نکرده باشم و بدی نشده که از سمتش ندیدم تمام بی احترامی ها و بی حرمتی ها رو درحق من کرده درسته که من دیگه بهش لطفی نمیکنم اما بی احترامی و بدی هم نمیکنم یه بچه معلول داره همیشه هرجا رفتم براش دعا کردم قرآن خوندم که خدا شفاش بده میخام بگم نفرین نکن بد کسیو نخاه استارتر عزیز مطمئن باش هرچی برای بقیه بخایی پشت در خونته مواظب باش بد نخایی که بد میار

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اصلا ده سال هم باشه باز به این ربطی نداره اصن شاید دلش بچه نمی‌خواد مگه اجباره . انگار هرکس رفت محضر چارتا‌ امضا زد باید بره زایشگاه بالخره

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اشکال خانواده ایرانی اینه که بچه پس میندازه هیچی هم یادش نمیده عشق و محبت هم که نمیکنه 

همش اعصاب .... ی اخلاق صفر همش دعوا و جنجال و بی‌حوصلگی

بعد بی‌صبرانه منتظر ازدواج کنه بچه هه ،پرتش کنه بیرون 

کلی گفتم 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

منم چهار ساله ازدواج کردم بچه ندارم   چه حرفیه میزنی آخه دوسال که تازه اول خوش گذرونیه

و اینکه هرچقدر از کسی متنفری اینجوری بدشو نخوا آخه چطور دلت میاد همچین حرفی بزنی