2777
2789
عنوان

شوهرم کیک تولد مادرم رو خورده🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 69 پست
بعضیاتونن یه جوری از آقا دفاع میکنین که یا خودتون در برابر شوهرتون و خرابکاریش خیلی ذلیل و تو سری خو ...

والا

مگ میشه ی آدم سرش نشه کیک تولدو جلو جلو نباید خورد 

دیگ خودش فهمیده اگ بخوره کیک خراب میشه بچه ک نیس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می دونستی مردها خیلی حسود هستند طرز تهیه شو میگی منم درست کنم

تو اپارات و نماشارفتم ده تا فیلمش رو دانلود کردم چون دستورهای متفاوتی دارن یه ساده و مورد پسند رو انتخاب کن و درست کن

راستی همین نظر بالای خودت یه توضیح مختصر داده،،، کپی جوابشو میزارم

اخه منم طرز تهیشو پرسیده بودمم

اینم جواب استارتر:::::::

گوگل کن خیلی راحته

بیسکوییت پتی بور رو لایه لایه میزنن تو محلول پودینگ شکلاتی می‌ذارن روی هم  یه روز یخچال میمونه 

پودینگ شکلاتی هم مثل ژله حاضریه سوپرمارکت ها دارن پدرش رو با شیر مخلوط میکنیم میجوشونی

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خودمم حس میکنم از عمد خورده ولی اخه چرا

ولی آخه چرا نداره عزیزم مادر زن هرچی خوبی کنه برای داماد بازم عقده ایی بازی در میاره اصلا هیچی جلوی چشمشون نیست کثافت ها ولی مادر خودشون یه کار کوچیک می‌کنه آن چنان بزرگ نمایی میکنن بیا و ببین میدونی عزیزم عقده ایی آن دست خودشون نیست

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

تو این تاپیکا آدم متوجه میشه بیشتر افراد جامعه نگاه منفی و سیاه به اتفاقات معمولی دارن

بعضی جوابها هم نشون میده که بی درکی،شکمو بودن،بی عقلی با وجود سن بالا،نفمهی و حسادت چقدر برای بعضیا عادیه

جدی نمیفهمم چجوری بعضیا میگن عیب نداره طرف رسما گند زد تو همه چی

چون زندگی متاهلی با ارزش تر از یه کیکه

همینطور دل یه ادم و ...

اشتبا ه از استارتر هم بوده 

تو خونه جلو بقیه درست کرده اما برا خود اعضای خونه درست نکرده

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بعضی جوابها هم نشون میده که بی درکی،شکمو بودن،بی عقلی با وجود سن بالا،نفمهی و حسادت چقدر برای بعضیا ...

بعضی جواب ها هم نشون میده کلا بعضیا زبون درازی نکنن بقیه فکر می کنن لالن

چون ميتونه بره قنادي بخره، مهم نيست كه١٪؜ اگر شوهرش ميخواسته اعصاب اسي خورد شه ري.ده شه توي تولد، اي ...

ببین بحث اینه که این کار طرفو عادی جلوه میدن

یعنی چی که نوش جونش رسما گند زده توی کیک با اینکه میدونسته اون کیک یه تیکه از ازش کنده بشه دیگه کلا ارزشی نداره کاملا معلومه کارش از روی حسادت بوده بچه نیست که هوس کرده بره از قنادی یه برش کیک بخره بخوره 

بحث من اینه اینقدر راحت میگن عیب نداره فدا سرش نوش جونش 

اون ادم اگه واسش زحمت همسرش مهم بود اینکارو نمیکرد کاملا معلومه از قصد بوده 

بعضی جواب ها هم نشون میده کلا بعضیا زبون درازی نکنن بقیه فکر می کنن لالن

آره درسته

همون تو سری خور و بدبخت بمونن و شوهرشون سرور و رییسشون باشه و بی ارزششون کنه و شوهر حسود و شکمو و احمقشون را بذارن روی سرشون حلوا حلوا کنن تا یوقت بی شوهر نشن

خودت رو بزار جای اون ببینم اگر ایشون برای مادرش کیک میخرید شما حسادت نمیکردی؟، ریشه حسادت ذات خود فرد نیست رفتار نزدیکان باعث به وجود آمدن حسادت میشه سن و سال هم نمیشناسه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چون زندگی متاهلی با ارزش تر از یه کیکههمینطور دل یه ادم و ...اشتبا ه از استارتر هم بوده تو خونه جلو ...

همسرش طاقت نداشت تا تولد صبر کنه،مرد گنده سشکمو؟!!!!

ارزش زندگی متاهلی به سیر شدن شکوه اقاس؟!!مرد نباید برای زنش ارزش قایل میشد؟

دیگه زد و تموم شد و رفت ....چه دعوا کنی چه بیخیال کار خودتو بکنی میگذره ...ازاین اتفاقات باید درس گر ...

حرفت کاملا درسته ولی واقعا من با همچین آدمی رو به رو شم و بخواد این حرکتو روی من بزنه اون کیکو ببینم به شدت عصبی میشم چون گند زده توی اون همه زحمتم 

آره میدونم کار اسی هم اشتباه بود حداقل یه کوچیک ترشو درست میکرد برای خودشون بهتر بود ولی کار شوهرش رسما افتضاح بود مگه برده طرفیم که هرکاری کرد بگیم فدا سرش خوب کرد

حالا اگه اسی می‌گفت این کیک و برای مادرت درست کردم بخدا اگه میخورد.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

ببین بحث اینه که این کار طرفو عادی جلوه میدنیعنی چی که نوش جونش رسما گند زده توی کیک با اینکه میدونس ...

من نگفتم نوش جونش

ميگم عمدا خواسته گند بزنه كه اسي هم با خريدن كيك ميتونه خنثي كنه

الان دعوا كنه اسي، شوهرش ميخواد سر تولد مامان اسي اخم و تخم كنه

همين