2777
2789

نیم ساعت پیش یهو تمام وجودم درد گرفت انگار قلبم نمیزد نفس کشیدنم ی طوری شده بود یهو حالت تهوع گرفتم و انگار بعده و روده همه جای بدنم ریخته بود بهم درون بدنم غوغا بود چند دقیقه الانم الکی همش نگرانم نکنه پنیک باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین پنیک یهو شروع میشه و وقتی اضطراب و استرس داری اوج میگیره در چند دقیقه بعدش علائمش تا ۱۰ ۲۰ دقیقه پایداره 

تنگی نفس و کرختی و بی حس شدن بدن و سنگین شدن سینه میتونه جزوش باشه و این ترس که دارم میمیرم یا سکته میکنم باهاته 

اگر استرس داشتی و کم کم شروع شده  و تا چندساعت طول کشید ممکنه حمله اضطرابی باشه 

نگران ک آره یعنی من همیشه انگار نگرانم حتی واسه چیزای الکی

خب پس پنیک نیس، پنیک یعنی اینکه وسط مهمونی مثلا حالت کاملا عالی داری میگی میخندی یهو حس کنی نفست بند اومده و قلبت داره میاد دهنت،این میشه پنیک، این چیزی ک شما تجربه کردی حمله عصبیه که منم گاهی به ندرت میشم از استرس زیاد، باید مدیتیشن کنی حتی شده یک دقیقه دم و بازدم عمیق

والله من خیلی وقتا این علاعمو دارم نمیدونم منم بدتر خودتمیشه اسی میلی نصب کنی نیاز شدید مالی گرفتم ب ...

من یبار خییییلی ترسیدم همین حالتا مثه اضطراب و حالت تهوعو و اینا داشتم

مادرم گفت هول برداشتی😐😐😐

بردم یه خانومه برام هول دلمو برداشت

بخدا دستشو فشار میداد یجایی بالای نافم همه ی بدنم مثه نبض میزد 

بعدش خوب شدم😐😐😐

من طرفدار طب سنتی بودم ولی این دیگه برام قفل بود😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...