2777
2789
عنوان

خانما ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست
پس بی خیالش باش یعنی مطمئن نیستن که تو گفته باشی . شاید خودشون به کسه دیگه ای هم گفتن که به اونم شک ...

واقعا خدا کمک کنه ..میدونم کارم اشتباه بوده ولی دلم میخواد یکی پیدا بشه بفهمم کلا کار اون بوده 

درسته ..البته مشکل این بوده که اونی ک من بهش گفتم مباید به روی خودش میاورده که میدونه ..که متاسفانه ...

پیش میاد دیگه...من سعی میکنم حرفی ک بهم سپردن ب کسی نگم کلا فراموش کنم...ی بار خواهر شوهرم داشت پشت سر همسرش حرف میزد بهم گف ی موقه داداشم نفهمه اخه هنسر من با دامادشون خیلی صمیمیه بهش میگفتم فوری مرفت میگف...من گفتم خیالتون راحت...بعد ی ساعت هر چی فکر کردم چی رو بهم گف ک ب داداشم نگو یادم نیومددد😆الان دو سال ه هنوز دارم فکر میکنم ولی یادم نمیاد😅

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خجالت اب میشم میرم تو زمین اگ طرف بفمه رازش از طرف من فاش شده😂

منم تو همین مایه هام الان 

البته طرف نگفته رازه ..ولی در مورد حامله بودنش بوده ..من از طریقی فهمیدم انگار حاملست ..

منم یه بار بین یه زن و شوهر که الان جدا شدن داشتم واسطه میشدم،  بعد هی این میگفت اینو به اون نگو   ... اون میگفت اینو با این نگو. منم همه رو یادم رفت و همه چی و به هر دوشون گفتم. چون از دو رویی و ... بدم میاد. اگر راز و به من گفتن یعنی اعتماد دارین دیگه. اونا داشتن طلاق میگرفتن هنوز نمیتونستن درست و حسابی با هم حرف بزنن.  دیوونه شده بودم وسطشون