2777
2789

همسرم روش کرد اون طرف  و خوابید 

امشب عروسی دعوت بودیم 

مادرش برادرش پدرش بوس کرد منو بوس نکرد 

پودرم کرد خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا منت نکششاید جلو اونا خحالت کشیده

نه اتفاقا خانوادشون راحتش باباش جلو من زنش بوص میکنه 

اخساس کردم خیلی عقده داره ازم 

ازم متنفرع 

اخه خدایااااااااا من بدبخت چرا باید زندگیم اینجوری بشه 

اخه منی که پدر ندااااارم 

بوس شمارو گذاشته مخصوص به وقتش بده 

عزیزم همسرتو درک کن میخواد فردا بره سرکار و نمیتونه بیدار بمونه 

بیدار بمونه دلدرد شما خوب میشه؟؟ 

بیدارش کن بره مسکن بیاره و بعد دوباره بخوابه (اگه اینطوری آروم میشی انجام بده) 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

وااا 

تو ماشین راجب رفتار زشتت ازش سوال نکردی ک‌دلیلش چی بوده که باعث کوچیک شدن تو شده 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....