2777
2789

من اصلا مذهبی نیستم و حجابم ندارم تقریبا ولی نماز میخونم تازگیا یکی درمیون میخونم چیکار کنم از این بی نظمی در بیام چون واقعا اعتقاد دارم به نماز

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

خوشبحالت ...

میتونم بپرسم چجوری انقدر معتقد شدی به نماز؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خوشبحالت ...میتونم بپرسم چجوری انقدر معتقد شدی به نماز؟

نمیدونم کلا اعتقاد عجیبی دارم فکر میکنم ذاتیه از اینور اصلا حجابم و پوششم به اسلام ربطی نداره و کلا هرکی میبینم باورش نمیشه

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ی دوره بهت معرفی میکنم تو ایتا حتما شرکت کن 

@vanazm

بعد حتما هم حجابتو رعایت کن هم نمازاتو اول وقت تا اذان دادن بخون حتی شده تند تند

ی مدت سخته بعد روان میشی و خودکار میری سر نماز ولی شل تر نگیر ک دیگه رها میشه 

از نظر عقیدتی هم خودتو بساز 

ازسایت استاد محمدشجاعی میتونی مشاوره رایگان این موضوع رو بگیری 

گاهی ب وسیله ی کارگاه صوتی بدون زور زدن با میل خودت ب هدف میرسی 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

ببین ی دوره بهت معرفی میکنم تو ایتا حتما شرکت کن @vanazmبعد حتما هم حجابتو رعایت کن هم نمازاتو اول و ...

ممنونم ولی گوشیم یجوریه نمیتونم برنامه های ایرانی بریزم خواهشا اگه راهکاری دارید بفرمایید

خوب خیلی خوبه که نماز رو دوست داری و خوب باید مثل غذا خوردن و خوابیدن بهش  مقید باشی که انحامش بدی  حتی اگه سنگ از آسمون بیاره و اینکه  میگن نماز مانع گناه میشه جالبه بدونی خود گناه نکردن مواظبت به اعمال  هم برای میل به نماز اثر مثبت داره  

ممنونم ولی گوشیم یجوریه نمیتونم برنامه های ایرانی بریزم خواهشا اگه راهکاری دارید بفرمایید

برو ی راست سایت شجاعی پس 

ضمنا میتونی از داخل ایتا وب وارد بشی لزومی نداره برنامه رو نصب کنی 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

نماااااز آاااااارامش بخش ترین چیزیه که توی دنیا وجود داره ....احسنت بهت ..‌التماس دعا عزیزم 

میدونی چرا با اینکه زیاد مذهبی نیستی ولی نماز می‌خونی ؟ به خاطر اینه که به عقیده ی من نماز جدای از اینکه یک وظیفه ی دینی و شرعی هست ،غذای روح هست و همون‌طور که ما به جسممون مواد غذایی سالم میرسونیم تا سالم بمونه و رشد کنه به روحمون هم باید غذای (سالم ) برسونیم تا آرامش داشته باشه و در راه درست رشد کنه ....

عزیزم خیلی التماس دعا دارم ازت ....إن شاءالله تو که به این فریضه ی اصلی دین اینقدر اهمیت میدی ،به حجابت هم بیشتر اهمیت بدی تا خدا رو شاد تر کنی چون همون‌طور که نماز در قرآن اومده حجاب هم اومده ...قربون دل پاکت برای من و دختر نوجوونم هم دعا کن تا در راه درست پیش بره