2777
2789

دوستش گفت خواهرشوهر من بده من گفتم خواهرشوهر من مث خواهره برام .خواهرشوهرم میگه وای چرا تعریف کردی بگو نمیدونم ما ارتباط نداریم 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی تو و خواهر شوهرتو دوست خواهر شوهرت تو یه مجلس بودین و این مکالمات انجام شد؟

نه من با دوست خواهرشوهرم بودم حرف زدیم بعدا من این مکالمات رو اومدم برای خواهرشوهرم تعریف کردم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
نه من با دوست خواهرشوهرم بودم حرف زدیم بعدا من این مکالمات رو اومدم برای خواهرشوهرم تعریف کردم

شاید ازت جلو دوستش بد می‌گفته برا همین 

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))

فکنم اون جلو دوستش از تو بدگفته حالا تو اینجور گفتی اون خجالت کشیده

والا جلو چشمم داشت با شوهر خواهرش پشت سرم حرف می‌زد حالا دوستش بماند

شاید منظورش این بوده که نمیگفتی چشم نخوریم شایدم بد گفته ازت، نخواسته دوستش لو بده

گفت از زندگی من چیزی بهشون نگی ها چشم میزنن آخه هیچی هم نداره که بدبختی