2777
2789

احتمال اینکه اون تاپیک فیک باشه ۱۰۰٪ ولی اگه واقعی بود چقدر خوب میشد. 😬

مرده میگه حس میکنم دارم روی تردمیل میدوم از بس زنم اهمیتی نمیده به خونه. این دقیقا عین همون حسیه که خیلی از زنهای متاهل شاغل دارن. هم باید بیرون خونه کار‌کنن هم باید تو خونه بشور و بساب بکنن و بچه جمع کنن. تازه اگه شانس بیارن شوهرشون خائن و دست بزن دار نباشه.

الان همه میگن این آقا داره تو کارای خونه "کمک" میکنه ولی همه کار خونه رو وظیفه ی زن میدونن. تازه این آقا میتونه قانونا هر وقت دلش خواست، بدون دلیل زنش رو طلاق بده در حالی که زنان این امتیاز رو ندارن.

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خلاصه که مردی که اینقدر براش دل سوزوندید شرایط به مراتب خیلی بهتر از اکثر زنان متاهله

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اگر هم قراره بگید منم مثل اون زن بی نظم و کثیف و سلیطم، بگید. برام مهم نیست. چون قراره تاپیک رو ترک کنم😌🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی منم هرچقدر حال کردم با این موضوع حالم از اون کثافتی که گیر داده بود وااایییی آره خیلی بدههه دست بچتو بگیر برو بهم خورد:/

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

زندگی منم همینه. ولی من شاغل نیستم. اصلا نمیتونم کار خونه کنم. افسردگی شدید دارم. شوهرمم دیگه کنار اومده و تحمل میکنه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

عزیزم زنه ی تنبل ب تمام معناس 

دیگه حداقل زنه بهداشت شخصی و حموم و ک میتونه بره ب خاطر خودش اینکارم نمیکنه 

دیگه صرفا فقط چون همجنسمونه ک دلیل درستی کارش نیست 

مرده هم ک میگه کمک میکنه کار خونه میکنه چ اشکالی داره زنه هم ب خونش رسیدگی کنه 

واقعا زنی وجود داره که تمام کارای خونه رو بکنه و بچه داری هم بکنه و شاغل هم باشه؟ و مرد هییییچ کاری ...

آره بابا اینقدر هستن. خیلی سختی میکشن ولی

چطوری؟ بچه هارو چطوری نگه میداره ؟ مثلا یه کار داره از ۷ صبح تا ۵ بعدازظهر . بچه ها چی شدن اون وسط

اگه مدرسه این که هیچ. اگه نه هم یا پیش خانواده ها یا مهد و خانه ی بازی می‌برنشون